USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Від замків – до портретів: луцькі школярі презентували унікальні декоративні роботи

15 Лютого 2018 19:00
Ляльки, вироби з дерева, ниток, глини, вишивка та багато іншого можна побачити на виставці робіт декоративно-прикладного мистецтва в обласній бібліотеці для юнацтва.

Презентація відбулася 15 лютого в Луцьку.

Головний бібліотекар відділу культури та мистецтва обласної бібліотеки для юнацтва Любов Фрадинська розповідає, що організовуючи такі виставки діти мають можливість проявити себе, а читачі отримати задоволення та почерпнути натхнення.

«У бібліотеці ми це робимо для того, аби діти могли розкрити свої таланти, показати свої вміння та щоб заохотити наших читачів, яких у нас багато, почерпнути творчого хисту та пробувати самому зробити щось подібне. Ми намагаємося популяризувати здібності та таланти дітей. Окрім цього, виставка дає естетичне задоволення», - розповідає Любов Фрадинська.
Роботи на виставці виконані учнями луцької загальноосвітньої школи № 23.

«Ми подивовані рівнем виконання робіт, адже багато з них професійного рівня виконання: досконалі, витончені. Тут є і м’яка іграшка, і вироби з глини, з паперо-пластику, ляльки Тільди, роботи з дерева, вишивка тощо. Також на заході відбувся майстер-клас арт-художниці Жанни Миляшкевич», - говорить Любов Фрадинська.
Окремі роботи такі цікаві, що одразу й не зрозумієш з чого вони зроблені. Для прикладу, здалеку здається, що це малюнок жінки, насправді зблизька можна побачити, що це дуже делікатна вишивка на папері.
Виставка триватиме до середини березня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
випускниця 2000 року Показати IP 15 Лютого 2018 20:00
Вчителі праці у 23 школі - професіонали своєї справи. Кабінет праці , кабінет кулінарії - це взірець для шкіл. Валентина Федорівна - велике вам спасибі , за те що вчили вишивати, шити, готувати. Вчителі не лише вчать основам, а й шиють костюми на творчий звіт для своїх вихованців.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus