USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Луцькі тролейбуси пропонують обклеїти соціальною рекламою

25 Червня 2014 13:45
Керівництво ЛПЕ не проти розмістити на тролейбусах міста соціальну рекламу. Однак грошей на поклейку реклами у підприємства немає.

Про це стало відомо під час 61 чергової сесії Луцької міської ради сьогодні, 25 червня.

Зокрема, депутатам стало відомо, що на тролейбусах, які курсують містом, можна розмістити соціальну рекламу. Грошей за рекламу на ЛПЕ обіцяють не брати.

Та ось оплатити роботу з поклейки реклами нікому.

Нагадаємо, містом курсують тролейбуси, привезені з сусідньої Польщі. Відповідно, вони «розмальовані» іноземною рекламою. Це пропонується замінити на соціальну рекламу для містян.

Та якщо є організації, які за свій кошт зможуть організувати поклейку відповідних банерів соціального спрямування – керівництво ЛПЕ не буде проти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 25 Червня 2014 14:28
хай баб голих наклеїть для бабуль і дідуль

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus