USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі підприємства заборгували понад 2 мільйони зарплати

21 Листопада 2013 15:02
Понад 2 мільйони гривень заробітної плати заборгували підприємства обласного центру за станом на 1 листопада цього року.

Про це стало відомо під час засідання комісії з питань забезпечення своєчасності сплати податків, внесення інших обов’язкових платежів, ліквідації заборгованості з виплати заробітної плати сьогодні, 21 листопада.

Окрім того, 198 тисяч гривень заборгували підприємства, що припинили власну діяльність.

Зі слів Тараса Яковлєва, лідером серед боржників є Луцьке підприємство електротранспорту. Сума його боргів становить понад 317 тисяч гривень.

«Призові» друге та третє місця розділили між собою КП «Автогосподарство волинської обласної ради» та Мостобудівельний загін №60 ПАТ «Мостобуд».

Як пояснила головний бухгалтер ЛПЕ Тетяна Трохимчук, на сьогодні підприємство боргує лучанам понад 317 тисяч, а це на мільйон гривень менше у порівнянні з минулим роком.

«Ми сподіваємось, що по зарплатні більше заборгованості не буде», - припустила бухгалтер.

Заступника міського голови з економічних питань Тарас Яковлєв порадив усі кошти підприємства спрямовувати на погашення боргів: «Неправильно акцентувати увагу на субвенціях з держбюджету», - резюмував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
електрик Показати IP 21 Листопада 2013 15:06
у ЛПЕ ще з часів керівництва Марушкіна був борг 3-4 місяці по ЗП тож і тепер нічого не змінилося

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus