USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі прикордонники розшукують контрабандистський літальний апарат

23 Жовтня 2013 10:29
У Любомльському районі зафіксували факт несанкціонованого використання літального апарату, типу мотодельтоплан, поблизу українсько-польського кордону в темний час доби цими вихідними. Про це повідомили у прес-службі волинських прикордонників.

Заради покращення свого матеріального стану на різниці цін з країнами Євросоюзу мешканці прикордоння постійно використовують різноманітні хитрощі для незаконного переправлення тютюнових виробів за кордон.

Прикордонники неодноразово затримували правопорушників поблизу берегу річки Західний Буг з партіями цигарок, які намагались переправити на плотах, човнах, з використанням мотузок, водолазного спорядження та таке інше.

Вихідними днями на ділянці Луцького прикордонного загону в Любомльському районі мав місце факт несанкціонованого використання літального апарату типу мотодельтоплан поблизу українсько-польського кордону в темний час доби. Крім цього встановлено, що цей засіб незаконно перетинав державний кордон.

Правоохоронці здійснюють всі необхідні заходи щодо встановлення можливого місцезнаходження цього літального апарату та осіб причетних до протиправної діяльності.

Державна прикордонна служба України звертається до громадян, особливо мешканців прикордонних районів, за допомогою в наданні будь-якої інформації стосовно наявності та використання літальних апаратів в прикордонні.
Анонімність гарантуємо, - йдеться у повідомленні.
Інформацію можна подати за телефонами:
оперативний черговий – (0332) 244-2-67;
оперативний черговий – (044) 32-13-978.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Читач Показати IP 23 Жовтня 2013 10:42
Чому відразу сигарети і контрабанда. Може, просто коханий до коханої в гості.
правдивий Показати IP 23 Жовтня 2013 13:40
а може не хотіли чекати в черзі на кордоні?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus