USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Луцьком прокотилося «Колесо здоров’я»

23 Серпня 2016 11:59
Велелюдний велопробіг вулицями Луцька під назвою «Колесо здоров’я» стартував на центральному проспекті міста.

Спортивне дійство приурочили до Дня міста та Дня Державного Прапора України. Сотні учасників почали з’їжджатись на головний проспект міста ще задовго до старту. Зауважимо, що чи не кожен байк був прикрашений українською символікою, а чимало учасників заїзду вирішили одягнути вишиванки.

Присутніх привітав заступник міського голови Юрій Моклиця. Він подякував присутнім за те, що велосипедисти не злякались негоди та приїхали для того, аби взяти участь у традиційному велопробігові. Також додав, що велосипед – це найкращий та найекологічніший вид транспорту, який дозволяє переміщатися без завдання шкоди для навколишнього середовища, а також тримає організм в тонусі.

Після виконання гімну України на лінію старту першими прибули спортсмени з інвалідністю – їх заїзд відбувся першим. Подолавши дистанцію від пам’ятника Тарасу Шевченку до повороту на вулицю Шопена, вони фінішували.

Після чого стартували перегони на хендбайках. Це спеціальні транспортні засоби, які дозволяють людям з інвалідністю відчути свободу пересування навіть на бездоріжжі.

Далі на лінії старту вишикувались учасники велопробігу. Їх цьогоріч, до слова, було помітно менше, аніж на аналогічному заході торік. Вочевидь, чимало лучан побоялися похмурої та прохолодної погоди й вирішили залишитись вдома.

Учасники заїзду подолали маршрут проспект Волі – вулиця Дубнівська – вулиця Авторемонтна – вулиця Рівненська – проспект Волі – вулиця Шопена – проспект Василя Мойсея – вулиця Винниченка – проспект Волі та фінішували поблизу головного корпусу СНУ імені Лесі Українки.
Депутат Волинської облради Сергій Кудрявцев
Депутат Волинської облради Сергій Кудрявцев
Депутат Луцької міськради Андрій Покровський
Депутат Луцької міськради Андрій Покровський
Секретар Луцької міської ради Юлія Вусенко
Секретар Луцької міської ради Юлія Вусенко
Перший заступник міського голови Тарас Яковлев
Перший заступник міського голови Тарас Яковлев
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Оксана Показати IP 23 Серпня 2016 13:11
Логічно, що торік учасників було більше, бо був вихідний.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus