USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькому скульптору присвоять звання почесного громадянина міста

21 Червня 2016 13:29
Кандидатуру Миколи Голованя, відомого створенням туристичної родзинки Луцька – «будинку з химерами», висунули на присвоєння звання почесного громадянина міста.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації 21 червня.

Кандидатуру Миколи Голованя на звання почесного громадянина Луцька висунув міський голова за багаторічну творчу працю, високу професійну майстерність, активну життєву позицію та вагомий особистий внесок у розвиток естетичного середовища у Луцьку. Членам комісії нагадали, що творчість скульптора відома кожному лучанину через його будинок, прикрашений понад 500 скульптурами. Цей будинок прагне побачити кожен турист.

Окрім цього, Микола Головань створив багато скульптур, що розташовані у центральному парку, його доробком є дитяче містечко «Диво», пам’ятний знак на місці захоронення розстріляних в’язнів у Луцьку, пам’ятні знаки в інших населених пунктах.

Член комісії Юрій Безпятко визнав, що скульптор власноруч створив одну з перлин міста, тож заслуговує на отримання звання почесного громадянина міста.

Члени комісії рекомендували підтримати проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus