USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Луцьких патрульних відзначили за участь у міжнародних змаганнях

14 Лютого 2017 13:44
Сьогодні в Управлінні патрульної поліції у Луцьку побували представники Міжнародної поліцейської автокорпорації України.

Вони вручили полісменам та керівництву відзнаки за участь у міжнародних змаганнях з поліцейських видів спорту, які відбулись влітку 2016 року в Лодзі (Республіка Польща).

Про це повідомили у прес-службі Патрульної поліції Луцька.

Нагадаємо, тоді патрульні Андрій Раковець та Олена Чабан в складі команди Міжнародної поліцейської автокорпорації України показали високі результати з автопробігу. Зокрема, серед представників української команди Андрій зайняв 1 місце, а серед європейських - 4. Олена зайняла 10 місце серед європейських команд. Загалом, було 30 учасників з України та понад 350 – з інших країн.

Сьогодні ж віце-президент автокорпорації Сергій Малярчук зауважив, що участь наших полісменів у змаганнях була важливою, адже європейці побачили представників нової патрульної поліції України, які продемонстрували високий професійний рівень підготовки.

«Наразі потрібно готуватися до нових змагань, які відбудуть влітку, і знову чекатимемо ваших патрульних у складі команди», - зауважив він.

Окрім почесних грамот патрульним, представники автокорпорації вручили також диплом колективу УПП у м. Луцьку та почесний кубок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луцьк Показати IP 14 Лютого 2017 14:30
Видно яке пузо наїв. Реформа то що треба . Грамоту дати . Молодці .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus