USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Луцьких прикордонників шум від двигуна привів на «знахідку»

3 Листопада 2014 15:00
П’ятьох громадян України затримали поблизу держрубежу прикордонники Луцького загону. Чоловіки якраз незаконно видобували бурштин, - повідомили у відділі з питань взаємодії із ЗМІ адміністрації Держприкордонслужби.

Під час огляду прилеглої до кордону території на околиці села Бутове прикордонний наряд відділу «Вичівка» почув шум від двигуна. Наблизившись, прикордонники побачили автомобіль УАЗ та невідомих осіб. Спіймали порушників на гарячому – чоловіки саме намагалися видобути бурштин шляхом гідророзмиву ґрунту.

Водій, побачивши правоохоронців, спробував втекти. Однак прикордонники перекрили йому виїзд та затримали. Поряд із затриманими, які виявилися жителями одного з найближчих сіл, окрім автомобіля, була знайдена і мотопомпа з двигуном.

Жодних документів на видобування «сонячного каміння» у порушників не було. Тому усіх їх доправили до прикордонного підрозділу для складання адміністративно-процесуальних документів.

Крім того, стосовно цього правопорушення було проінформовано органи МВС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
бу-га-га Показати IP 3 Листопада 2014 23:18
Краще б кордон пильнували, бо контрабас вже літаками перекидають:-)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus