USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцьких дітей рятувальники навчали правил поводження з вогнем. ФОТО

23 Серпня 2013 12:19
Діти з книжкового клубу «Знайка» 21 серпнязбагатились знаннями про рятувальників та безпеку. На території частини спеціальної пожежної техніки у Луцьку відбувся відкритий навчальний урок за участі дітей-членів клубу «Знайка». Про це повідомили у прес-службі рятувальників області.

Вогнеборці продемонстрували свої навички гасіння пожеж, ознайомили дітей з можливостями рятувальної техніки, захисного одягу, спорядження та обладнання служби порятунку «101».

Юні рятувальники приміряли бойові шоломи рятувальників, мали змогу відчути себе рятівником в кабіні пожежного автомобіля.

Для дітей та їх батьків працівники ДСНС вкотре нагадали правила пожежної безпеки, правила безпеки на воді, про заборону забавок із сірниками та піротехнічними виробами.

Для популяризації мужньої професії рятувальника дітей запросили взяти участь у конкурсі малюнків та робіт у рамках проекту «Молодь прикордоння: разом за безпеку», що співфінансується Європейським Союзом. Переможці будуть нагороджені призами, а кращі роботи поповнять експозицію творів мистецтва юних волонтерів з Білорусії та Польщі.










Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus