USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький «Абориген» вдруге став чемпіоном України з футболу

23 Листопада 2015 09:40
Луцький «Абориген» - вдруге чемпіон України з футболу серед ветеранів. Про це повідомляють у відділі інформаційної роботи міської ради.

На стадіоні «Шахтар» у місті Червоноград Львівської області відбувся фінальний етап чемпіонату України з футболу серед ветеранів у віковій групі 55 років і старші. У ньому брали участь шість команд із Львівської, Тернопільської, Закарпатської, Волинської, Рівненської та Чернівецької областей.

Волинську область на цих змаганнях представляла команда «Абориген» (Луцьк), минулорічний чемпіон змагань, яка успішно пройшла цьогорічний відбірковий етап цих змагань і виборола право участі у фіналі.

За жеребкуванням команди поділили на дві підгрупи, переможці яких продовжували боротьбу за найвищі нагороди. Аборигенівцям дісталася група «А», до якої також увійшли команди з Ужгорода і Чернівців.

Лучани впевнено провели свої попередні поєдинки.

Матчі проходили в захоплюючій та безкомпромісній боротьбі, інтрига зберігалася до останніх секунд гри. Табло у підсумку зафіксувало перемоги лучан у двох матчах з однаковим рахунком 2:0.

У грі проти ужгородських ветеранів відзначилися голами Віталій Засморжук і Віталій Бабарика, а проти чернівчан – Віталій Засморжук і Олександр Тимощук.

Отож, максимальна кількість набраних очок у групі, вивела наших ветеранів на матч за перше місце з переможцем групи «Б», командою господарів.

Фінальна гра стала справжньою окрасою ветеранського чемпіонату. Ветерани довели, що майстерність з роками нікуди не поділася, як і бачення поля, вміння миттєво оцінити ситуацію, налагодити взаєморозуміння з партнерами і це на тлі філігранної роботи з м'ячем.

Матч був бойовим. Кожна команда прагнула до перемоги. В окремих моментах судді були більш прихильними до господарів. Проте «Абориген» вистояв, і до того ж забив два сухих м’ячі у ворота червоноградців. Голи на рахунку Ігоря Мінтюкова і Віталія Бабарики. Отож впевнена перемога і луцький «Абориген» другий рік поспіль чемпіон України з футболу серед ветеранів у віковій групі 55 років і старші.

В матчі за третє місце команда з Ужгорода теж рахунком 2:0 перемогла команду з Кременця і виборола бронзові нагороди.

По закінченні змагань, капітан команди Анатолій Несторук, з рук організаторів отримав в нагороду кубок чемпіона 2015 року, диплом і медаль, а гравці – Сергій Чабан, Богдан Бицький, Василь Рубчук, Ростислав Змизгов, Ігор Мінтюков, Олександр Тимощук, Борис Дмитренко, Віталій Засморжук, Віталій Бабарика, Едуард Селезньов і граючий тренер Михайло Мельник – медалі переможців.

Також за підсумками фінальних поєдинків «кращим гравцем Чемпіонату 2015» визнали і нагородили спеціальним призом гравця луцької команди Бориса Дмитренка.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus