USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку «за спиною» мера не платять за оренду землі

18 Лютого 2015 15:24
В районі КРЗ бізнес не сплачує оренду за дві земельні ділянки, площа яких майже 10 гектарів. Луцький міський голова про це дізнається від депутатів.

Питання сплати податків за землю розглядали під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту вчора, 17-го лютого.

Зокрема, член депутатської групи «Новий Луцьк» Ігор Поліщук запитав у градоначальника, які заходи вживає виконавча влада, аби бізнесмени належно платили податки.

«Які вживаються заходи щодо орендарів, які мають великі земельні ділянки, до 10 гектарів, і не платять податки? Адже це - сотні тисяч гривень, які недоотримує міська казна», - запитав у Луцького міського голови Миколи Романюка депутат.

З цього приводу мер здивовано запитав, де в місті є така велика територія, яку орендують і не платять за це гроші.

Як повідомив Ігор Поліщук, мова йде про дві земельні ділянки на вулиці Єршова, загальна територія яких біля 10 гектарів.

«У нас діють юристи, ми звертаємося в прокуратуру, жодна земельна ділянка не лишилася поза увагою міської ради», - запевнив мер.

Щоправда, таки зацікавився питанням Ігоря Поліщука і запитав, хто там орендар. На це Ігор Поліщук пообіцяв детально усе розповісти.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що в області вже не платитимуть податок «відром картоплі». Зі слів голови профільної комісії обласної ради Валерія Діброви, - торік зібрали 100 мільйонів гривень земельного податку, а цього року ця сума збільшиться в 10 разів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 18 Лютого 2015 15:52
Згадаймо, луцький міський голова про "Карабас Барабас" сина теж "дізнався" від депутатів. Комсомольська риса лукавити невмируща! Хіба ні?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus