USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Луцький гуртожиток повернули населенню

16 Жовтня 2012 16:33
Прокуратура повернула гуртожиток вартістю майже 7,7 мільйона гривень територіальній громаді Луцька.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Так, прокурор Луцька звернувся з позовом в інтересах держави та територіальної громади в особі Луцької міської ради до Регіонального відділення Фонду держмайна України, Товариства з обмеженою відповідальністю «Волиньметбуд», Колективного підприємства «Промбуд-6» про часткове визнання недійсним договору купівлі-продажу та визнання недійсним свідоцтва про право власності на гуртожиток по вулиці Ковельській, 3 у Луцьку, виключення гуртожитку зі статутного фонду ТзОВ й повернення його у комунальну власність міськради.

Нагадаємо, у 1993 році цей гуртожиток був безпідставно включений у склад цілісного майнового комплексу, який передавався у власність підприємства «Волиньбуд», у подальшому приміщення гуртожитку стало власністю КП «Промбуд-6» і увійшло до статутного фонду ТзОВ «Волиньметбуд».

Під час приватизації гуртожитку порушили право територіальної громади отримати житловий будинок у комунальну власність.

Рішенням господарського суду Волинської області гуртожиток визнали комунальною власністю громади Луцька.

На виконання цього рішення господарського суду за територіальною громадою зареєстрували право власності на гуртожиток №2 вартістю 7 мільйонів 672 тисяч гривень та загальною площею 2416 квадратних метрів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
юрист Показати IP 17 Жовтня 2012 09:20
а як бути з тим, що приміщення гуртожиткубуло в заставі Західінкомбанку? хтось відповість за заставу будівлі разом із мешканцями? чи якщо нема застави то й нема чим депозити віддавати...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus