USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Луцький гуртожиток безплатно віддадуть мешканцям

14 Вересня 2017 20:15
Після багаторічних перемовин ПАТ "Електротермометрія" погодилася віддати луцький гуртожиток у власність мешканців. Луцька міська рада сприяє цьому процесу та готова допомогти зі створенням ОСББ.

Збори мешканців будинку за адресою Шевченка, 88 за участю депутата Євгена Ткачука та депутата від цього округу Микити Рабана відбулися 14 вересня.

Лучани бідкаються, що торік їх відключили від опалення, а гуртожиток, у якому 77 квартир, почав занепадати.

"Ми були нікому непотрібні, нас зимою від тепла відключили й один лежачий чоловік помер від цього, отримавши запалення легенів. Будинок вже давно ніхто не ремонтує, з дахом проблеми, електромережі застаріли, умови для проживання жахливі",- каже місцева мешканка Ніна.

Аби змінити кардинально ситуацію, Євген Ткачук повідомив, що вже готують проект рішення, щоб взяти будинок на баланс міста.

"Я шість років бився над тим, аби гуртожиток за адресою Дружби Народів, 4 передали людям. Переговори були дуже важкими. Втім з радником Луцького міського голови Ігорем Поліщуком ми домовилися, щоб гуртожитки на ДПЗ та ваш передали безплатно. Відтак, готуємо необхідний проект рішення", - розповів Ткачук.
Євген Ткачук
Євген Ткачук
Депутат від цього округу Микита Рабан зауважив, аби це вдалося реалізувати, то необхідно погасити борг за комунальні послуги, який сягає 107 тисяч гривень.

"Після сплати боргу будинок буде переданий на баланс міста. Далі ми разом з юристами допоможемо вам створити ОСББ, а далі будемо працювати над тим, аби лобіювали ваші інтереси та, за умов співфінансування, навести лад у будинку",- пояснив мешканцям Рабан.
Микита Рабан
Микита Рабан
Обговоривши усі нюанси, мешканці визначили відповідальних, які поінформують усіх мешканців про прийняті рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
123 Показати IP 14 Вересня 2017 21:04
А кто такой электротермия?
пересічний Показати IP 14 Вересня 2017 21:48
Аж сльоза навертає...Як я раніше не помічав як про нас піклується Ткачук...як завше очі починають бачити ближче до виборів. На мера Женю!
Богдан до пересічний Показати IP 16 Вересня 2017 11:33
Очевидно, що Ви не з ДПЗ.
Мешканець 88 Показати IP 15 Вересня 2017 11:51
І буде з Євгена Ткачука толковий мер!
123 Показати IP 15 Вересня 2017 13:06
Бабки сначала соберите. там посмотрим.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus