USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Львів потопає у смітті: баки не чистять вже п’ять днів

13 Вересня 2016 12:03
Сміттєвий колапс у Львові: люди нарікають, що з деяких районів міста непотріб не вивозять уже п'ятий день, - йдеться в сюжеті ТСН.

Баки заповнені вщент сміттям. Пакети з відходами валяються навіть на дорогах і створюють для водіїв перешкоди. Мешканці однієї з вулиць у спальному районі збунтувалися. Обурених втихомирювала патрульна поліція.

Людей турбує сморід, який через вікна іде у квартири. Та антисанітарія, бо попри купи сміття бігають маленькі діти, котрі можуть підчепити хворобу. Адже довкола занедбаних баків уже з'явилися щури.

У міській раді визнають, що проблема із вивозом сміття є у трьох районах міста. Із п'яти перевізників, які вивозять відходи, двоє не справляються. "Кількість сміття в осінній період збільшилася. По-перше, осінь. А по-друге, блокуються ті чи інші сміттєзвалища і не дають можливості вивозити сміття", - пояснила віце-мер Ірина Маруняк.

Нагадаємо, у Дніпрі в понеділок люди перекрили трасу, протестуючи прийому львівського сміття. Натомість є нова домовленість із Миколаєвом. Туди сміттєвози мають здолати 800 кілометрів шляху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЛЬВІВСЬКЕ СМІТТЯ ЛУЦЬК ПРИЙМАВ ПО 36 ГРИВЕНЬ ЗА ТОННУ

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, у травні на території Грибовицького полігону твердих побутових відходів, що на Львівщині, спалахнула пожежа. Під час гасіння пожежі стався зсув сміття, під який потрапило троє рятувальників. Людей завалило відходами з висоти 90 метрів. Трагедія у Грибовичах викликала обурення діями мера, який роками блокує будівництво сміттєпереробного заводу та всіляко перешкоджає вирішенню цієї проблеми. ЗА 10 років його мерства проблему так і не вирішили.

До слова, трагедія, що сталася на сміттєзвалищі під Львовом, відшуміла інформаційно і дуже швидко відійшла на задній план. Тим часом проблема, яку міська влада не вирішувала десятки років, і досі не зрушила з місця. Немає жодної конкретики щодо ділянки під сміттєпереробний завод і новий полігон ТПВ. Сміття з обласного центру возять за сотні кілометрів по всій Україні, за що перевізникам доплачують мільйони гривень з міського бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Мустафа Показати IP 13 Вересня 2016 13:12
На улицы Львова пришла ЕВРОПА, СЛАВА
геть Садового Показати IP 13 Вересня 2016 13:17
Люди добрі ! Так Ви Садового вибрали і Ви маєте право його переобрати до часу настання виборів чергових !!! А Садовий як не був мером так вмів критикувати діючу Львівську владу і ходити з громадськістю попід вікнами мерії міста Львова ... Сміх та й годі !!! Садоий зі сміттям не вміє справитися, а хотів ще державою керувати... Садовий Президентом і гетьманом України -неньки себе в снах бачив... Садовому на смітнику віника із ступою між ноги дати... і нехай летить !
Львів не Луцьк Показати IP 13 Вересня 2016 13:46
Зас...лися гонорові львівяни. До цього всього безладу привів девіз львівянина - " я не можу, я сі лежу" Я часто буваю у Львові і знаю, як львівяки ставляться до лучан - як до чогось меншовартого і тілько так. А, ну то тепер покажіть які ви порядні, як вмієте вийти на вулиці міста і навести лад у древньому місті Львові. Чи вам львівському панству потрібні волиняки, щоб приїхали підтерли вам місто? Чи ви вмієте тілько кричати Слава Україні?
Перехожий Показати IP 13 Вересня 2016 15:01
Льомки те своє сміття вже по всій Україні розпихують. От вам і "європейські цінності"! Нічого до ладу не можуть довести! В Парламенті он 70% їхніх сидить, то все через д*пу! От і в місті так само! А держава страждати мусить і терпіти цих неврівноважених.
Сміття і ад всюди Показати IP 13 Вересня 2016 23:28
В СССР РАЙ был везде! РАЙсовет, РАЙкомитет... а сейчас что? Сплошная АДминистрация...
Садовим гордимось Показати IP 13 Вересня 2016 23:29
Двое пьяниц медленно продвигаются вдоль улицы: один ползет, а другой еще идет, держась за забор. — Ты меня уважаешь? — спрашивает идущий. — Я горжусь тобой! — отвечает ползущий.
Сміття сусідам Показати IP 13 Вересня 2016 23:30
Забор на ходу обрыгает, и в чистую избу вползет...
Джулія Показати IP 14 Вересня 2016 19:19
Не зловтішаюсь, але хто із протестувальників сповідує принцип роздільного збирання сміття?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus