USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Львівське сміття хочуть вивозити у Володимир-Волинський

16 Серпня 2016 13:12
Львівське підприємство хоче вивозити сміття зі Львова на полігон твердих побутових відходів у Володимирі-Волинському.

Зокрема, як розповів міський говова Володимира-Волинського Петро Саганюк, на ім’я очільника міста надійшов лист від ТОВ «АВЕ Львів» з проханням дозволити розвантажувати автомобілі з «львівським» сміттям на міському сміттєзвалищі.

Плановий обсяг відходів становить 40 тонн за день, - повідомляє Володимир Медіа.

Львів’яни також пообіцяли повну оплату послуг.

Нагадаємо, 30 травня на території Грибовицького полігону твердих побутових відходів, що на Львівщині, спалахнула пожежа. Після завершення стався зсув сміття, під який потрапило троє рятувальників. Рятувальників на сміттєзвалищі завалило відходами з висоти 90 метрів. Міського голову Львова Андрія Садового, який прийшов на похорон, родичі та друзі не пустили віддати шану загиблим на Грибовицькому сміттєзвалищі рятувальникам.

«Внаслідок трагічних подій на полігоні твердих побутових відходів у селі Великі Грибовичі станом на сьогодні підприємства-перевізники міста Львова не мають можливості проводити захоронення відходів», – йдеться у листі.

Міський голова Петро Саганюк зазначив, що друга карта полігону, яка зараз в експлуатації, прослужить місту ще півтора-два роки. А якщо дозволити вивіз туди львівського сміття, то цю карту заповнять за тиждень.

Окрім того, нещодавно повідомлялося, що львівське сміття ночами звозили і на луцьке звалище. Цю інформацію у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини підтвердив директор КП «Луцьккомунтранс» Валерій Кузьмич. Директор розповідав, що свого часу зі Львовом підписали відповідну угоду про вивезення сміття з міста на Волинь і «нічого страшного у тому немає».

Натомість, як повідомлялося раніше, весь комплекс разом із сміттєсортувальною лінією на міському полігоні твердих побутових відходів у селі Брище, поблизу Луцька, розрахований лише на 15 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
про саганюка Показати IP 16 Серпня 2016 15:36
хоче за грошІ г**но жерти
69 Показати IP 16 Серпня 2016 17:06
волиняки за копійку батька продадуть!
axabnrg Показати IP 3 Жовтня 2016 10:20
Створено новий амбітний проект #Водавсело, метою якого є поширення отриманого досвіду серед усіх зацікавлених сторін із тим, щоб кількість систем водопостачання, створених за цією моделлю, збільшувалася, забезпечуючи доступ до якісного водопостачання більшій кількості сільського населення в Україні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus