USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Маленькій волинянці терміново збирають гроші на пересадку нирки

11 Січня 2018 09:41
10-річній горохівчанці Олі Зелінській терміново збирають кошти на операцію з пересадки нирки. Провести операцію з пересадки нирки погодилася білоруська клініка. Проте вартість операції непідйомна для горохівської родини – 60 тисяч євро.

Про це повідомляє Район.Горохів.

Найстрашніший період життя сім'ї Зелінських почався у червні 2017 року. Десятирічна Оля, яка раніше була веселою і спритною дівчинкою ,враз стала втомленою і неприродно блідою. Лікарі діагностували важку форму анемії.

В липні, коли у крові дитини почали підніматися рівень креатиніну та сечі, ШОЕ було вже 60. В Києві дівчинка опинилася в кінці серпня, де стало ясно що необхідна пересадка нирки.

З жовтня місяця стан дівчинки оцінюють як важкий, вона постійно проходить курси діалізу, без якого не може жити.

Тому сім'я звертається до всіх небайдужих допомогти Олі продовжувати жити.

Реквізити для допомоги:

Приватбанк 5168742709253664 (мама Зілінська Олеся Василівна).









Виписний лист












Рахунок на операцію









Реквізити лікарні








Діагноз
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Д-р Гаррі Поттер Показати IP 17 Лютого 2018 22:34
Д-р Гаррі Поттер    Я спеціаліст з хірургії органів, і ми маємо справу з покупкою органу від людини, який хоче продати, якщо ви зацікавлені в продажі нирки або продажу будь-якої частини організму. Будь ласка, зв'яжіться з нами для отримання додаткової інформації. Зв'яжіться з нами по електронній пошті: [email protected]

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus