USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Малоомелянівський масив залишаться без квартального комітету

29 Серпня 2013 18:52
Депутати Луцької міської ради не захотіли підтримати створення першого в Західній Україні квартального комітету «Малоомелянівський».
Про це йшлося 29 серпня під час сесії міської ради, пише «ВолиньPOST».

Ініціатор розгляду питання депутат Андрій Осіпов заявив, що фактично сталася колізія, адже депутати не мають повноважень не дозволяти створювати комітет. Згідно з законом, якщо громадяни висловили бажання, то депутати мають підтримати, окрім випадків, коли створення відбулося з порушенням законодавства.

«Підстав не підтримувати немає», - зазначив Осіпов.

Проти висловилися депутати Юрій Вега та Василь Гриб. Вега зазначив, що людям буде тільки більше мороки, а Гриб вважає, що Осіпов на таких питаннях піариться, а в створенні такого комітету потреби немає.

Під час голосування забракло голосів для схвалення створення квартального комітету.

Нагадаємо, мешканці Малоомелянівського масиву ініціюють створення органу самоорганізації населення, який матиме назву квартальний комітет «Малоомелянівський».

Основними напрямками діяльності квартального комітету визначили: захист інтересів мешканців у сфері надання житлово-комунальних послуг, захист житлових прав та права власності, облаштування електричних, водогінних, каналізаційних мереж та систем водовідведення, захист конституційних прав і свобод, взаємодія із органами місцевого самоврядування, правоохоронними, правозахисними та контролюючими органами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Факт Показати IP 30 Серпня 2013 12:50
Так це ж громадська організація. Просто керівник має повідомити в органи юстиції з метою легелізації.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus