USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Малоомелянівський масив: лучани «тонуть» у воді з кладовища

2 Лютого 2016 12:42
Через відсутність каналізації на Малоомелянівському масиві, у місцевих мешканців підтоплені підвальні та господарські приміщення водами, що стікають із цвинтаря.

Про це під час засідання чергової сесії, що відбулося сьогодні, 2 лютого, повідомив, депутат Луцької міської ради від політичної партії УКРОП Сергій Савчук.

Як пояснив обранець громади, мало того, що через проблеми з фінансуванням будівництва каналізації, у мешканців Малоомелянівського масиву підтоплює підвали, гаражі та господарські приміщення, так ще й до окремих осель лучан стікаються води із кладовища, що знаходиться неподалік.

«Неподалік від будинків місцевих мешканців однієї із вулиць масиву знаходиться поховання солдат, що загинули під час Першої світової війни. Серед мешканці, оселі яких знаходяться поруч із цвинтарем – переважно пенсіонери. А протяжність проблемного провулку – всього 250 метрів. Тому прошу вирішити питання з каналізуванням хоча б цього району Маолоомелянівського масиву за кошти з міського бюджету», - звернувся укропівець до колег.

Так, луцькі депутати запити підтримали.

Як повідомяло Інформаційне агентство Волинські Новини, постійні підтоплення Малоомелянівського масиву спричиняють мешканцям безліч труднощів.

Понад десятиліття мешканці Малоомелянівського масиву ведуть, здавалося б, безнадійну боротьбу з підтопленням власних будинків і чекають від міської влади будівництва каналізаційної мережі.

ЧИТАТИ ЩЕ: МАЛООМЕЛЯНІВСЬКИЙ МАСИВ: ВЛАДА ЗАБРАКУВАЛА ДЕШЕВШЕ КАНАЛІЗУВАННЯ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Тарас Чурило Показати IP 2 Лютого 2016 13:02
В нашому місті ціла низка проблем, яких вирішувати нікому
дьодік до Тарас Чурило Показати IP 2 Лютого 2016 13:37
А Малоомелянівський масив - це точно "наше місто"?
))) до дьодік Показати IP 2 Лютого 2016 14:29
СКоро і Ківерцівський і горохівський і дернівський масив будуть містом рахувати..аде фото підтоплення))флжного бо його там немає був у знайомого там недавно по вулиці є калюжі але проїти пішком крізь можна..підтопленнч це грордище і є фото і є факт а всі крутелики(бо там бідні не живуть) все незнають які проблеми за них повина вирішити міськрада
БО ЗНАЮ до ))) Показати IP 2 Лютого 2016 16:10
Ти д*ун пройдись по вулиці Лисенка в Луцьку і побачих які там "НЕБІДНІ" люди живуть!
Лучанка Показати IP 2 Лютого 2016 13:16
Повідомте номер провулку
Ірина Таран Показати IP 2 Лютого 2016 14:08
А ще хочуть реформу робити і приєднувати до Луцька навколишні села, і цому не можуть раду дати
Юлія Парій Показати IP 2 Лютого 2016 19:05
Це тільки один з масивів де є подібні проблеми

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus