USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Малим лучанам показали «Обличчя українського народу». ФОТО

10 Березня 2013 17:35
Година поезії «Кобзарева струна не вмирає» зібрала в приміщенні бібліотеки-філії №5 вихованців ЛНВК ЗОШ № 22 Луцька.
Про це повідомляють організатори.
Під час заходу присутні мали нагоду побачити книжкову виставку «Наш улюблений Кобзар» та переглянути документальний фільм «Обличчя українського народу» про життєвий і творчий шлях Кобзаря. Окрім того, для школярів підготували вікторину, присвяченій геніальному творцю художнього слова.
Читали діти вірші славного Кобзаря, розгадували кросворди, питання у яких стосувалися творчості Тараса Шевченка, співали пісні на слова знаного українця.
Зацікавив присутніх і бібліографічний огляд літератури «Батько Тарас – дітям України», де охочі могли ознайомитися із дитячими творами, написаними славним сином України.
Окрім того, під час заходу діяла виставка дитячих малюнків «Ми тебе не забудемо, Тарасе».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus