USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Мама трійнят має проблеми з житлом. ФОТО

28 Квітня 2011 10:37
Лучанка Оксана Міхалюк, яка минулого тижня народила хлопчиків-трійнят, зізналася, що має проблеми з житлом і сподівається, що їй допоможе міський голова.

Нагадаємо, хлопчики, що з’явилися на світ 22 квітня, стали першою у 2011 році трійнею у Луцькому пологовому будинку.

Вага немовлят - 1700, 1950 і 1480 грамів. Мама спочатку була в реанімації. А дітки і тепер знаходяться в палаті інтенсивної терапії для новонароджених, оскільки їм потрібно забезпечити відповідний мікроклімат. Вони - у кювезах. Стан здоров'я хлопчиків задовільний, дихають самостійно, проблем з життєво важливими органами не було. – пише Волинь нова.

Мама почувається добре. На другий день після кесаревого розтину, як тільки можна було вставати, її медсестри відвезли на візочку до дітей. Тепер вона сюди уже сама приходить. Тішиться, що годують синочків молоком, яке вона поки що для них зціджує.

В Оксани уже є тринадцятирічний син і дев'ятирічна дочка, яких вона ростила сама. І ось у шлюбі з нинішнім чоловіком - трійня, три синочки. Сім'я враз стала багатодітною.

Як зазвичай буває, немовлят з мамою за якийсь час переведуть в обласну дитячу лікарню. Там вони будуть детально обстежені, наберуть потрібну вагу і лише тоді поїдуть додому.

І відразу, як сказала Оксана, постане житлова проблема, оскільки сім'я Міхалюків живе у квартирі матері Оксани.

Як розповіла мама трійнят, у маминій квартирі живуть ще її сестра з трьома дітьми, брат, який ось-ось одружиться.

«Думаємо з чоловіком, як розмістити ліжечка для трьох наших синочків. Для старших дітей купили двоярусне ліжко. А де поставити ще три?», - каже Оксана Міхалюк.

«Ми сподіваємось, що, може, мер міста допоможе з поліпшенням житла, адже наша трійня перша в нинішньому році в обласному центрі. Як кажуть, дав Бог дітей, дасть і на дітей. Головне, щоб усі були здорові», - додає щаслива мама.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 26
Тітка Показати IP 28 Квітня 2011 10:54
Хіба РОманюк - тато трійнят? Чому громада має думати, де поставити ліжечка? Для того є тато і мама.
Spaceman до Тітка Показати IP 28 Квітня 2011 11:32
Точно. Жити немає де, а Романюк повинен допомагати, бо він добра фея. Є проблеми з житлом - велкам в село, просторі хати зараз продаються за копійки в порівнянні з Луцьком. А так щоб і рибку з'їсти, і все інше, й одразу - так не буває. Кожен сам коваль свого щастя, і Романюк тут ні при чому.
D Показати IP 28 Квітня 2011 11:55
А перед тим, як народжувати, про житло подумати не можна було? Всі все хочуть нахаляву... :(
петро Показати IP 28 Квітня 2011 12:07
раніше був закон що виділяли квартири якщо народжується трійня. Але, зараз нічо не буде, ну може Романюк десь поклопоче про якийсь гуртожиток чи відомчу малосімейку...
Оксана Показати IP 28 Квітня 2011 12:43
До тітки До чого тут громада? Згідно закону "Про багатодітні сім'ї" саме місцева влада має надати безкоштовне житло сім'ям, де виховується п'ятеро і більше дітей
! Показати IP 28 Квітня 2011 16:21
В мене двое дітей, то що народити третю і прийти до Романюка щоб вирішів мою проблему з житлом, чи поліпшення житлових умов потребують тільки діти народжені "оптом"?
Небайдужий до ! Показати IP 28 Квітня 2011 17:25
Чому оптом - ні. Буде третя дитина, тоді четверта, тоді п'ята, а от тоді Ви тільки зможете іти і щось просити (згідно закону "Про багатодітні сім'ї")
Валя Показати IP 28 Квітня 2011 17:26
Люди, схаменіться. Чому ви так сприймаєте це? Нехай допоможе Оксані мерія. Це ж не у вас просять. А ні - то і так виживуть. А ви по принципу - в мене нема то і нехай і Вам не дадуть. Це по сусідські!!!! Ви ж мами, невже не розумієте? Це ж шестеро дітей. Бумеранг повертається.
Софія до Валя Показати IP 28 Квітня 2011 20:00
ні це не по цьому принципу. є люди, які мають діток, нехай і не шестеро, але яким теж тяжко їх виховувати, але вони не стоять і не просять щоб їм щось дали, а в першу чергу самі про них дбають. на те вони й батьки.а якщо законом передбачено, то виділять за умови наявності такого житла. хоча в луцьку багато багатодітних сімей, які теж хочуть нових квартир.
Я в шоці Показати IP 28 Квітня 2011 17:58
Люди!!! Христос Воскрес! Ми щойно відсвяткували Великдень. Схаменіться. Про що ви пишите? Яке село? Звідки у вас стільки заздрості та жовчі. Дай Бог здоров'я та щастя цій сім'ї. Це великий плюс що в нас в країні, в області народжуються діти. Тільки мені страшно за дописувачів - наскільки у нас ...... народ (не весь) і кого вони можуть виховати. Я ніколи не пишу коментарів, але тут просто не втримався. Люди, будьте добрішими і все буде добре! Не заздріть - і матимете все що хочете.
Я Показати IP 28 Квітня 2011 20:24
Ви знаете скільки таких сімей, які потребують поліпшення житлових умов. А це в одній хаті всі живуть, брати, сестри і родять по трое, по п,ятеро дітей, ще брат жениться і тоже до мами з дітьми. А Романюк розхльобуй.
Ігор Показати IP 28 Квітня 2011 20:28
Люди!!! Ви де виховувались?У звіринці?
))) Показати IP 28 Квітня 2011 21:44
вы, товарищи комментаторы, сначала выродите хоть пару штук по одному, а потом причитайте про добрых фей. Закон про квартиру тем, кого осчастливило враз тремя детьми, никто не отменял. Кому завидно - попробуйте на место этой матери на один день, с двумя цицьками на троих, а потом трандите.
Vigilante до ))) Показати IP 29 Квітня 2011 01:06
Ну закон то дійсно ніхто не відміняв, але якщо почитати Житловий Кодекс України, ст.45, то можна дізнатися, що крім матерів-героїнь на першочергове поліпшення житлових умов мають право багато інших категорій населення, як то: інваліди, ветерани, медпрацівники, держслужбовці, ітд. Тобто на практиці це звучить так: ви звертаєтеся з проханням про поліпшення житлових умов, а вам відповідають: "Так дійсно, по Закону Ви маєте право, ітд, але зараз вільних квартир у розподільчому фонді немає, коли будуть - невідомо, але як тільки вони з'являться - так ми вам зразу і поліпшимо. Коли настане ваша черга, звичайно". А настане вона нескоро, з такими то темпами будівництва соц. житла, як зараз. От і виходить, що Закон є, а квартири немає. Так що тут кожен сам вирішує свої проблеми, добрий дядя не допоможе. А діткам та їх батькам - міцного здоров'я, щастя і довголіття.
В Показати IP 29 Квітня 2011 11:24
Да задовбали ви вже всі!А що, якщо в людини двое дітей, то вони не хочуть їсти, одягатись, їх не треба лікувати, вчити, і жити теж десь треба. Але батьки якось все вирішуть самотужки, і всім до одного місця, якщо не виплатили вчасно зарплату, а сталась якась екстренна ситуація, викручуйтесь самі, і грошей таких "дитячих", як зараз, теж нам ніхто не платив, і нічого, виживали. А всякі пільги платяться з податків, які справно вираховують з наших зарплат. То може досить. Думати головою треба, а не одним місцем, в одну кімнату де вже є двоє дітей, народжувати ще, бо держава мусить дати раду. Народжуй стільки, скільки можеш забезпечити, як це роблять в усьому світі.
Влада Показати IP 29 Квітня 2011 11:27
При теперішній владі кожен мусить дбати за себе та дітей своїх сам. У мене теж, згідно закону є пільги, проте жоден чиновник не дав ними скористатися (завжди знаходилися відмовки). Складалося враження, що представник влади з власної кишені мав виділяти кошти. Мені вистачило одного звернення в соцслужбу, щоб надалі з проблемами, які мають одинокі матері, справлятися самій. Живу з неповнолітньою дитиною у ветхому будинку, оплачую її навчання в коледжі (при мінімальній зарплаті) тощо. А держава тільки може на словах спонукати жінок до збільшення народжуваності.
Леночка Показати IP 29 Квітня 2011 11:54
Ви справжні сусіди. Мені погано - то і нехай вам буде ще гірше. От з цього треба і починати. А то Президент винен, влада, міський голова. А ми кращі ?????? Всі думають лише за себе. То як може влада про нас подумати??????
Оо Показати IP 29 Квітня 2011 14:14
Сім'я отримає гроші за трьох дітей. Кажуть, що зараз непогано платять. Ото хай і думають. Двокімнатну квартиру на пільговий кредит взяти зможуть.
я1 Показати IP 29 Квітня 2011 14:33
Та ні, хай всім буде добре, але коли я з вищою освітою відпрацювавши вдень за спеціальністю, ввечері працюю прибиральницею, коли вісімнадцять років живу з батьками чоловіка, дітей, яким уже зараз 16 і 9 років всім забезпечуємо самі, доволі часто економлячи на собі, то чому це я маю радіти, що комусь бачте житло, про яке я вже й не мрію, може дістатись тільки за те що дітей більше. А мої діти не такі ж для цієї держави, чи що, не не громадяни нашої країни? Молодість вже фактично пройшла в боротьбі за виживання, однак не скиглили і не казали, що нам хтось щось повинен, отож і соплями захвату від того, що хтось п"ятеро дітей собі постарався, не маючи для того житлових умов, я захлинатись не буду.
Ірина Показати IP 29 Квітня 2011 14:43
Полностью согласна с В. Не в состоянии обеспечить детей- нечего рожать. А родилась тройня- прекрасно, но головой надо думать и работать, а не милостыню просить. Снимите квартиру на худой конец, да и живите себе отдельно от родителей. И- работайте, работайте...
ИРА! до Ірина Показати IP 30 Квітня 2011 22:04
Как вам не стыдно! видно своих детей нет!а если есть, тогда вы - кукушка!!!
ooo Показати IP 29 Квітня 2011 15:04
Чисто украинский менталитет!Потому ви,так живёте плохо,потому что у вас нет в обществе сочувствия и сопереживания!"Пусть им будет ещё хуже,чем мне!"
Ярослав Показати IP 29 Квітня 2011 16:15
Соромно за наших людей. Не дивно, що наша влада не особливо турбується про громаду, якщо наші люди на свого ближнього, який тільки висловив сподівання на краще життя і не ставив ні до кого ніяких притензії виливають стільки ненависті. Та радіти треба, що люди дітей народжують. Бо через такиx "грамотних" (Не в состоянии обеспечить детей- нечего рожать), ваші одна-дві дитини в сім'ї через 50 років будуть своїх внуків на китайцях одружувати, а ви все будете дбати про покращення своїх умов. Любові всім не вистачає, а не грошей.
зичу добра Показати IP 29 Квітня 2011 16:29
мамі і діткам здоровя.все решту-другорядне.
інна Показати IP 30 Квітня 2011 00:39
памятаю бабуся розповідала в землянці жили було їх-дітей 12 тато,мама і знаєте пісні співали,одне одного гляділи.Тепер квартири в квартирах умови,а злості і скаженної зависті в людях постійного давай,давай.........
Б Показати IP 5 Травня 2011 09:24
Пропоную скинутись по 10грн і купити Оксані трьохкімнатну квартиру.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus