USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Майбутня площа «Героїв Майдану» у Луцьку - не зовсім площа?

17 Лютого 2014 17:40
Народні обранці не можуть назвати площу перед будівлею РАЦСу імені Героїв Майдану, оскільки самої площі, згідно з документацією, - не існує.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва сьогодні, 17 лютого.

Таким чином, члени профільної комісії «в один голос» запропонували звернутися під час наступної сесії Луцької міської ради із проханням зобов’язати членів комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва,архітектури та благоустрою попрацювати над тим, щоб останні виділили «площу на площу», а вже потім її перейменували.

Остаточне рішення обіцяють винести до Дня міста.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, ініціатива назвати один із майданів міста на честь загиблих під час акцій протесту у Києві пролунала під час засідання Луцької міської ради. Попередню пропозицію назвати одну з вулиць міста на честь героїв Майдану висунули під час 52-ї сесії Луцької міської ради 29 січня.

Наразі пропонують надати ім’я Героїв Майдану площі перед будівлею РАЦСу. Там немає житлових будинків, отже це не спричинить незручностей для мешканців.

До слова, аналогічну назву пропонують присвоїти зупинці громадського транспорту, розташованій неподалік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
123 Показати IP 17 Лютого 2014 22:38
слава богу-не існує!!!!!!!!!!!а зробіть з палацу крематорій-а то дивись і памятник буде а не трамплін для собак!!!!!!!!!!!!ці кани-викопані ковшем-заради постаменту-не простять варварства-мене зрозуміють люди які бачили це варварство!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Нормальний Показати IP 17 Лютого 2014 23:30
Навіщо тим де***ам сказали, що немає площі... Хай би називали, їм все рівно...
Проти Показати IP 18 Лютого 2014 11:33
Які там герої? Пройде рік-два і всі забудуть і про тих "героїв" і про майдан. І не треба молодятам псувати їх визначний день такою паскудною назвою майдану і не понятно навіщо поставленим постаментом Бандері. Ще одного героя знайшли...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus