USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Майкл Щур розповів, якого політика хотів би затролити.ФОТО

4 Серпня 2013 16:00
Про те, чому українці не посміхаються та прості відповіді на запитання журналіст із Торонто Майкл Щур (Роман Вінтонів) розповів під час фестивалю «Бандерштат».

Майкл Щур зізнався, що йому все одно, хто перебуває при владі – комуністи чи навіть фашисти, якщо вони роблять так, що він має добру зарплату, від дому до роботи дістається комфортним автобусом, та вільно говорити про свої погляди.

«Я зовсім не люблю слова «тролінг», воно мені чуже. Я це називаю прості питання. Є прості питання, які хочеться задавати, але їх не задають і на них немає відповідей. Наприклад, запитати депутата, яка в нього машина. Прості питання, зазвичай, нейтралізують людину», - сказав Майкл Щур.



Українці часто злі одне на одного та рідко посміхаються.

«Коли я даю водієві у маршрутці гроші, він мені не посміхається, він мене ненавидить. Чоловіче, я даю тобі гроші, щоб ти мав за що купити хліба, а ти мене ненавидиш», - розповів журналіст.

Усміхаються вони переважно тоді, коли вдалося когось обдурити. Проте це не українська сутність, це сутність г**донів. Ці люди маскуються під українців, вони самі по собі яскраві, їх видно. І українець, коли бачить поряд 30 г**донів, думає, що не варто від них відрізнятися. Ця поведінка неправильна, правильно – усміхатися, незважаючи на г**донів.

Глядачі запитали журналіста, кого з українських політиків хотів би «затролити». Він зізнався, що задав би декілька простих питань Януковичу. Проте до нього складно доступитися. Наприклад, журналіст поцікавився б, звідки президент дізнався, що можна бігати пеньками.



Серед найскладніших співрозмовників Майкл Щур назвав Віктора Пинзеника, тому що той не викручувався, дав відповідь на усі питання, і зміг пояснити, що таке ВВП.

«З фахівцями говорити нецікаво. Нудно розмовляти з професором біології, але дуже цікаво з людиною, яка вдає із себе професора біології», - розповів Майкл Щур щодо своїх інтерв’ю з українськими політиками.



Він розповів, що невдовзі може з’явитися на одному з провідних українських телеканалів. З його слів, журналіст бореться не проти когось чи чогось, а за чесність. Коли глядачі попросили Майкла Щура одним словом охарактеризувати українську політику, він довго вагався, і зізнався, що не може підібрати іншого слова, ніж п***єц.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
волинянин Показати IP 4 Серпня 2013 23:42
Парадокс. Щур має обличчя розумної людини, а Пустоцвіт має обличчя щуряче.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus