USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Мегапопулярний DZIDZIO «запалив» Луцьк. ВІДЕО

2 Березня 2015 23:30
Гурт «DZIDZIO» дав у Луцьку два концерти – обидва відбулися у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка – о 16:00 та о 19:00.

Мегапопулярний «Дзідзьо», як він сам себе називає, показав лучанам, що ж таке ця мегапопулярність – фанати ще за годину перед першим концертом «взяли в облогу» вхід до готелю «Україна», де зупинився гурт. Та яким же було здивування фанатів, коли Дзідзьо, Лесик і Юлік раптово з'явилися біля службового входу в театр, не виходячи з парадного готелю. Весь натовп ринув через дорогу в напрямку музикантів – кожен хотів отримати автограф та сфотографуватися. До слова, найнастирливішим це вдалося.















Концерт, основною публікою на якому були діти від найменшого і до найстаршого, років 12-ти, розпочався з мультика. Так, саме з анімованого ролика, який організатори показали на сцені на величезному екрані. Ролик розповів історію створення гурту.



Далі вийшов ведучий МС Гонібез і представив лучанам...увага...пусте місце справа, де гратиме Юлік, пусте місце зліва – місце Лесика, місце для гітари та центральне місце Дзідзя. Кожному з представлених пустих місць лучани із захватом аплодували. Особливо жарт сподобався дітям.







Пісню «Я і Сара» глядачі почули на виступі першою. Далі були «Сама-сама», «Каділак» та інші популярні пісні гурту. На «Каділаку» Дзідзьо запросив усіх дітей до себе на сцену – і їхньому щастю не було меж. Після пісні співак затримав дітлахів ще на хвилину і попросив їх сказати: «Ми обіцяємо гарно вчитися». Тепер вже щастю батьків не було меж – посмішки сяяли на їхніх обличчях. Покидати сцену дітям виявилося не так легко, як стрімголов на неї мчати, але допомогла ввічлива охорона.









Ще раніше гурт обіцяв лучанам на концерті виконати пісні «Скрябіна». Так, прозвучали «Їде маршрутка» та «Старі фотографії». Винонав Дзідзьо і свою нову пісню, яку гурт записав до Дня святого Валентина – «3-в-1», яку багато хто знає як «5s Iphone». Фронтмен гурту, Михайло Хома сказав, що ця композиція, хоча й нова, – була улюбленою Андрія Кузьменка. Про нього музикант згадав як про свою «першу вчительку». Він пригадав, як вони з Юліком та Лесиком приїздили до Кузьми в Київ, смажили м’ясо у дворі і говорили про творчі плани.

«Особисто я хочу подякувати Андрію за те, що ми від нього дістали такий копняк в ду*у, що ми зараз тут, на цій сцені, – сказав Дзідзьо. – Саме з його легкої руки нам все вдається».

Далі були оплески. «Андрійко, Кузьма, ці оплески для тебе», – продовжив музикант і… заплакав. По-справжньому заплакав! Лучани плескали в долоні з добру хвилину. Такою бурхливою, але від того не менш шанобливою, виявилася «хвилина мовчання» по Кузьмі.

АНДРІЙ КУЗЬМЕНКО, ФРОНТМЕН ГУРТУ «СКРЯБІН», ЗАГИНУВ В АВТОКАТАСТРОФІ У ПОНЕДІЛОК, 2 ЛЮТОГО.

Пізніше був стяг метр на два, який музикант виніс на сцену і розгорнув перед собою. Були неодноразові вигуки «Слава Україні» та «Слава Волині». Згадав Дзідзьо і бійців АТО, які були присутні в залі. Усім їм щиро подякував.









Привіз «DZIDZIO» на концерт і своїх фанатів із Києва, які деякі пісні танцювали позаду виконавців – така собі народна масовка. Всіх їх – троє чоловік – Михайло Хома представив. Особливо публіка раділа, коли дізналася, що один із цих «фанатів» одружився на дівчині з Волині.

Додамо, що під час концерту співак щедро розкидав у зал власні диски, а ще виніс на сцену настінний календар, який теж подарував комусь із маленьких глядачів.







Наостанок заспівав пісню «Мені повезло», натякаючи, що йому та його друзям – Юліку та Лесику, а разом гурту «DZIDZIO», пощастило приїхати в Луцьк і виступати на сцені драмтеатру перед такою вдячною публікою. А ще йому пощастило жити в країні, назва якій – Україна.

І додав: «В Україні все буде нормально. Мені цього року дзідзьо снився і казав, шо в Україні все буде добре. Долари не міняйте, розраховуйтесь картками».

Зазначимо, що на концерті музикантів побували і бійці з АТО. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила Ira Kasabutska.























































Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Анонім Показати IP 2 Березня 2015 23:41
г**но.. гроші понад усе
Лучанин до Анонім Показати IP 2 Березня 2015 23:56
Ні тоді іди і заробляй, а не береш тут до рота всяку гидоту за пару рубльоф..
Лучанка Показати IP 2 Березня 2015 23:55
Хай там що, але для дітей - це цікаво=))) і весело=))) хоча нелітературно-не висококультурно=))) але не весь час же їм сидіти і дивитися по телеку війну... НІЧОГО СТРАШНОГО, ЯКЩО НЕХАЙ таким чином - та їх вдалося відволікти. така думка.
бандеровець Показати IP 3 Березня 2015 07:00
відверто говорячи,не знаю який був другий концерт, але перший був слабенький... Ні в яке порівняння з минулорічним, та і драмтеатр не площадка для таких концертів,краще стадіон.. Дуже "пощастило" тим,хто сидів у першому ряду, діти дали подивитися концерт))
НЕфанат Показати IP 3 Березня 2015 07:35
Не уявляю, як можна ходити на такі концерти. І дітей брати. У кожного свої смаки, але дуже хочеться, аби духовні запити українців зростали.
Сергій Показати IP 3 Березня 2015 07:52
Сумно від того, що лучанам подобаються такі невігласи!
цумань до Сергій Показати IP 3 Березня 2015 09:11
невіглас це камуфляжний аферист лапін,якого після засмаги на азовському морі лучани вибрали в депутати
злий Показати IP 3 Березня 2015 08:05
Хоча я не є прихильником цього гурту, але радість на обличчях дітей - найкраща оцінка такого заходу!
лучани Показати IP 3 Березня 2015 08:19
Концерт СУПЕР!!! це не якись бридкий Лєпс чи Лабада. Все було витримано врвховуючи ситуацію в країн. Молодці Дзідзьо.
Ніна Показати IP 3 Березня 2015 08:44
Так це був не благодійний концерт?
Я-Я-Я-Я-Я Показати IP 3 Березня 2015 10:05
СУПЕР. Тільки потрібно стадіон. Каще іти на ДЗІДЗЯ чим дивитись 5-й канал. ДЗІДЗЬО чекаєм на слідуючий рік вас колядувати.
Вчитель Показати IP 3 Березня 2015 10:40
От через таких дурників нашу націю і дурнями уявляють,який менталітет,така й держава!
лучани до Вчитель Показати IP 3 Березня 2015 11:06
Вбий у собі комплекс меншовартості і тебе ніхто тут не тримає.
Інга Показати IP 3 Березня 2015 10:40
Я теж не є фанатом Дзідзьо, але мені подобається реакція нашого народу! Як на мене, це перший україномовний гурт, який користується серед людей великою популярністю.
Сигнал Показати IP 3 Березня 2015 11:25
Дзідзьо не тільки мега підсилив той вакум та ще й заповнив... Є над чим задуматися ... Сигнал для кожного, хто хоч на ніготь повязаний з дозвіллям дітей!
мішка Показати IP 3 Березня 2015 13:55
а дітки співали - хахаха без ліфчика мала?
Анонім Показати IP 3 Березня 2015 14:15
Хто більше матюкається, той і популярний.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus