USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Мер Слов'янська подасть до суду на YouTube

25 Березня 2011 10:56
Мер Слов'янська Неля Штепа збирається подати до суду на відомий відео-сервіс YouTube за розміщення ролика, в якому вона називає журналістку "сукою".

Про це інформують Українські новини .
Відомий донецький журналіст і громадський діяч Олексій Мацука у своєму блозі пише: "Прийшов з ефіру ТРК Донбас. Тема була "Свобода слова в Донецьку". Познайомився з мером Слов'янська - тією яка обізвала журналістку сукою. Мер Слов'янська сказала, що готується подати до суду на Youtube, тому що вона не говорила слово "сука".

Як повідомлялося раніше, кілька тижнів тому на YouTube з'явився ролик, в якому мер Слов'янська на прес-конференції, присвяченій 100 днів перебування на посаді, досить ясно вимовила слово "сука" на адресу журналістки.

Проте пізніше в інтерв'ю газеті "Сегодня", Штепа заявила, що цього слова не вимовляла, а просто кликала електрика Саню. "Там було зовсім інше слово, - зазначила вона. - Було холодно, мені під ноги поставили обігрівач і тут, мабуть замкнула проводка - заблимало світло, почалося начебто загоряння, іскри полетіли. Я це побачила і сказала дівчині поруч:"Саню, Саню клич!". Саня - це електрик. Я людина віруюча і взагалі не лаюся. У мене дідусь був священиком. А журналістів я обожнюю і дуже прихильно до них ставлюся".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus