USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Мешканці 10 сіл на Волині перекрили дорогу

16 Липня 2015 18:16
Жителі 10-ти сіл Володимир-Волинського району перекрили дорогу у селі Жовтневе Володимир-Волинського району. Такий протест люди влаштували через незадоволення послугами, які надає перевізниця Марія Проскура.

Громада вимагає зняти із маршруту усі автобуси “Володимир-Волинський – Свійчів” перевізниці Проскури. Про це ідеться на сторінках БУГу.

Нагадаємо, що 30-го червня у Волинській облдержадміністрації Марія Проскура отримала перемогу на тендері перевізників маршруту “Володимир-Волинський – Свійчів”. Громада вважає, що перевізниця знову виграла незаконним шляхом.

Напередодні, у квітні її було усунено від здійснення перевезення на цьому маршруті у зв’язку із нерегулярним та неякісним наданням транспортних послуг.

Жителі 10-ти сіл, які обслуговувала перевізниця Проскура наразі стоять у селі Жовтневому, що у Володимир-Волинському районі. Вони перекрили дорогу і не пропускають автобуси цього перевізника. Їхня вимога одна: “Нехай Марія Проскура залишить цей маршрут! Ми наполягаємо на якісних перевезеннях!”

Сама Марія Проскура, ідеться у повідомленні, відмовилася спілкуватися із мешканцями. Мовляв, зараз вона знаходиться в Волинській обласній державній адміністрації та вирішує певні питання.

Люди говорять, що не залишатимуть місце пікетування, на якому вони перебувають із 6-ї години ранку. Стояти обіцяють до самої ночі. Якщо ж результату від сьогоднішнього протесту не буде, жителі 10-ти сіл обіцяють завтра знову перекрити дорогу і не впускати автобуси перевізниці Марії Проскури.

Селяни розповідають, що перекриття дороги у селищі Жовтневе, що у Володимир-Волинському районі, – це лише початок. Наступною перекриватимуть трасу на Ковель та залізничні шляхи.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
жовтневий Показати IP 16 Липня 2015 19:57
А що там Бокоч Гузевський робить, знову людей підбурює? Якщо хоче людям допомогти, то повинен з перевізницею розмовляти, а не з людьми, чи власниця маршруту в долі з Гузяками і "своя"?:)
Гузь до жовтневий Показати IP 16 Липня 2015 21:43
Бокоч піариться перед журналістами .Робота така!
Пасажир Показати IP 16 Липня 2015 20:17
Тримайтеся, земляки! Саганюк, вийми гузло з кабінету і мерщій до односельчан!!! Народ просипається!
Вадим Показати IP 16 Липня 2015 20:38
Якщо люди проти, то зібрала манатки і пішла. Оголосять новий тендер на перевізника і люди нехай самі вибирають, хто їм буде надавати послуги з перевезення .
ПР Показати IP 17 Липня 2015 00:04
Видно Гузь сбивает бабки с очередного терпилы. Тему с луцким "Борсучком" мы помним. Жители 10 сел??? Там людей и на одно село не наберётся. Задолбала ложь. Так и Украину пролжём...
З княжого Показати IP 17 Липня 2015 12:30
Бокоч ти у слові дві помилки робиш, а що ти людям можеш говорити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus