USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Будинки у Луцьку ремонтуватимуть там, де скидатимуться мешканці

27 Лютого 2014 08:00
Поточні ремонти будуть робити лише там, де буде співфінансування від мешканців.

Цю інформацію озвучили вчора, 26-го лютого, під час 55-ї сесії Луцької міської ради.

Після затвердження переліку об’єктів капітального й поточного ремонту вулиць, доріг, прибудинкових територій, ліфтів та об’єктів житлового фонду міста Луцька на 2014 рік, депутати почали вносити пропозиції щодо будинків, які необхідно ремонтувати. Втім заступник міського голови Лариса Соколовська втрутилася у дискусію: «Не треба розпорошуватися по дахах й поточних ремонтах. Де мешканці зберуться з будинку й заплатять 20%, то ми там будемо ремонтувати».

«Проводимо збори, де ми отримаємо гарантійний лист від мешканців, що буде співфінансування, то ми з ними одразу почнемо співпрацювати», - підтвердив таку позицію влади й начальник департаменту ЖКГ Іван Кубіцький.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Мешканець Показати IP 27 Лютого 2014 08:08
Знову "благодійні внески". Для чого тоді квартплата?
))) до Мешканець Показати IP 27 Лютого 2014 11:43
доїти лохів.
Сам нехочу, але треб Показати IP 27 Лютого 2014 08:13
Бюджетне фінансування більшості галузей дозволяє лише утримання самої структури. Для якісних робіт потрібні якісні матеріали. Треба не волати при потребі скинутись, а думати про себе - це ж для нас буде зроблено.
Навіщо тоді до Сам нехочу, але треб Показати IP 27 Лютого 2014 08:37
така структура, якщо ми постійно за усе доплачуємо і сантехніку і купуємо матеріали. А зміст збільшення плати за утримання будинку ? Це виходить додаткова плата на утримання неефективної структури мерії, податок на яку ми також сплачуємо при отриманні зарплати!!!!
Мешканка Показати IP 27 Лютого 2014 09:28
Тоді давайте будемо вирішувати за що ми платимо квартплату,щоб утримувати штат ЖЕКИ і їх зарплату 5-7 тисяч.Хай вони за нами ходять, а не ми за ними. Ми їм віддаємо добровільно гроші, а потім ходимо і кляньчимо дайте нам на ремонт.Думайте логічно,хто дурний вони чи ми.Та ми,звичайно,ми.Коли ми перестанемо їх фінансувати, хай не одержать зарплати тоді будуть нас просити дати їм на зарплату. В першу чергу гроші на ремонт, а остання черга їх зарплати і премії. Це потрібно вирішити. А, якщо складатися добре.Тоді не платимо квартплату, а складаємось на ремонт.Правильно і самі себе фінансуємо.Хто не згідний зі мною. Правду я кажу.
лучанка Показати IP 27 Лютого 2014 10:20
Я щомісяця оплачую 100 грн тільки по статті за утримання будинку (2кімн. квартира). І ще треба скидатися на ремонт???? Ага, зараз! Відзвітуйте, на що витрачені кошти, які пішли по цій статті, бо я особисто не бачу "покращення"
лучанці Показати IP 27 Лютого 2014 11:52
не скинешся на ремонт, будеш жити в свинюшнику, який через десять років завалиться, а наш народ далі своїх дверей не бачить. це ж не його підїзд, через який кожен день ходиш і нюхаєш. буду ходити і нюхати, а 100грн.не дам. справжній українець-жлоб
Світлана Показати IP 27 Лютого 2014 15:57
У нас ОСББ і ні на які жеки ми не платимо, а в разі потреби просто збираємо більше чи менше - в залежності від потреби і точно менше ніж 100 грн. в місяць. 3-и кімнатна квартира

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus