USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Меценати для солдата» влаштують свято для волинських амазонок

25 Червня 2015 22:50
Координатори проекту «Меценати для солдата» (МдС) прагнуть підтримати двох волинських амазонок з 51/14 механізованої бригади, що розквартирована у Володимирі-Волинському.

В суботу, 27 червня, організатори хочуть віддячити їм, бодай символічно, за їхні стійкість, патріотизм та хоч на трішки відволікти від буденної армійської реальності, віддати належне їм за те, що вони не тільки воїни – але й передусім жінки, які потребують уваги та турботи, - повідомляють організатори заходу.

Дівчат звати Інна та Марина – вони контрактниці. Доля цих військових подруг непроста. Вони разом з хлопцями минулого року були у перипетіях збройного опору російським окупантам на Донбасі і мужньо на рівні з бійцями виносили на собі весь тягар війни. І ночували в бліндажах, і недоїдали, і бували в самому епіцентрі протистояння, і стійко вийшли з побратимами з Іловайського оточення. Про цих дівчат розказав луцьким координаторам «МдС» відомий волинський волонтер Костянтин Зінкевич, повідомивши, що останнім часом настрій у подруг понурий – і було б добре їх підбадьорити та наповнити позитивними емоціями їхні душі.

МдС звернувся до своїх меценатів по волонтерському проекту з проханням долучитись до спільних дій і отримав від них ствердні відповіді посприяти з прийдешнім святом!

Отже, яка програма очікує на дівчат цієї суботи?

- Яке свято для дівчат без квітів? Тому гарні букети квітів з задоволенням надає для наших амазонок салон-магазин «Квіткова галерея» ( проспект Перемоги 12).

- Багато хто із нас, часто із захватом і ностальгією згадує, яка це насолода - безтурботно гуляти в спекотну літню пору і ласувати смачненьким морозивом. Смачного морозива безліч – а от дуже смачного і зробленого з душею та за специфічною технологією – справді мало! Ось таким дуже смачним італійським морозивом прагне запризволити дівчат небайдужий підприємець, що має свою точку на старому ринку (зі сторони колишнього центрального входу).

- А власник луцької фірми «Pragmart» запрошує українських нескорених наслідувальниць Жанни д‘Арк у салон годинників «Свій час» (проспект Волі, 15), аби вони вибрали собі найкращі настінні годинники.

- Красива та доглянута шкіра – це найкращий макіяж для жінки. На жаль, не завжди вдається підтримувати її у належному стані в домашніх умовах, а що говорити, коли наші дівчата переважно проводять свій час у військовій частині або на сході. Координатори проекту МдС вдячні косметологічному центру «Амелі» (вулиця Олеся Гончара, 3), що з радістю відгукнувся на нашу пропозицію зробити Інні та Марині лікувально-відновлювальні процедури під наглядом професійних фахівців даного центру.

- Аби дівчата часом не ходили голодними, організатори прорахували і цю життєво необхідну річ! Етноресторан «Панич» (вулиця Підгаєцька, 3) привітно зустріне та смачно нагодує наших чарівних волинянок. Про це подбала власниця затишного закладу, надавши для них сертифікат на 300 гривень.

- З розважальною програмою також все гаразд! У цей вечір веселитиме і підніматиме настрій Інні та Марині на своєму концерті мегапопулярний поп-гурт «Дзідзьо» («Dzidzio»). Хлопці виступлять на стадіоні «Авангард» і виконають не лише знані меломанами хіти, а й запрезентують усім лучанам нові композиції. Про такий захід подбали для дівчат піцерія «Дядя Піца», а також Андрій Котищук, Роман Хорзов, Павло Єгоров та Наталка Ариванюк.

- Надійним партнером-перевізником проекту МдС є фірма з пасажирських та вантажних перевезень «ХІТ-ТАКСІ» (066-425-60-10; 067-889-76-76), яка супроводжуватиме дівчат упродовж всього дня.

- Домашній комфорт і відпочинок після насиченого дня надаватиме готель Кедем (вулиця Теремнівська, 89-в), за що велике спасибі власнику, який не вперше підставляє своє плече луцьким координаторам.

Дружня команда волонтерів «Меценати для солдата» сподівається, що невдовзі й інші заклади приєднаються до даного руху з допомоги бійцям у тилу, наслідучи гарний приклад луцьких однодумців-партнерів. До суботи залишилось недовго, і, можливо, хтось ще хоче долучитись і особисто передати нашим волинським амазонкам свої подарунки чи надати послуги, або запросити їх відвідати свої заклади, - звертаються до небайдужих організатори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Mik (галицька миша) Показати IP 26 Червня 2015 08:07
Дiвчата - зухи!
Олег Показати IP 26 Червня 2015 08:59
Багато жителів південного сходу вважають, що владу захопили криваві бандити, а люди у нас обмануті, залякані, але з добрими намірами... Читаючи такі статті (а їх все більше), їхня думка змінюється, багато наших людей стали такими ж кровожерливими псами, як і олігархи. Ніхто і думати не хоче, що все може змінитися і ми опинимося у блокаді і карати будуть не лише олігархів і їхніх псів, а покарані будуть і нормальні, ні у чому невинні люди.
спокій до Олег Показати IP 26 Червня 2015 09:02
Не реагуйте. На сайті засів платний троль.
Олег до спокій Показати IP 26 Червня 2015 09:05
Прийдуть наші хлопці із східної України, тоді і засядете...
Микита Показати IP 26 Червня 2015 10:53
"Відомий Волинський волонтер ЗІНКЕВИЧ..."! А як же його права рука в зборі бабала та аферах на кордоні ПАНАСЮК? Невже не бере участь в організації свята жінок-військовослужбовців. ... Горе-волонтери!
my_gift Показати IP 26 Червня 2015 11:31
Ой люди-люди...Невже треба КОЖНОГО пикою у ту воєнну реальність тикнути, щоб ви хоч трохи почали поважати тих, хто нас захищає від неї?
Іван Показати IP 26 Червня 2015 13:39
Микита, а що кримінальні справи були відкриті по таких фактах?
опачки УВАГА ВСІМ, з Показати IP 26 Червня 2015 13:47
Це російськомовне чудо навчилось трохи української і почало флудити де тільки можна, але навчилось тільки трохи, а тому і проколюється. Алєжка, коли будеш писати, що твої брати десь щось роблять, то правильно буде - борються, а не боряться. Вчи мову, турку. І взагалі, ваші москальські тролі, однозначно більше смішать, ніж шкодять. Чого дурня боятися, з нього тільки посміятися.
аяяй Показати IP 27 Червня 2015 07:20
А мужскую компанию кто им заспонсирует?Или им вдвоем будет весело?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus