USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Міліціонерам обіцяють зарплату до 5 тисяч гривень

16 Червня 2011 13:24
Міністерство внутрішніх справ планує підвищити зарплати своїм співробітникам до 5 тисяч гривень.
Про це повідомив начальник департаменту кадрового забезпечення Юрій Казанський на брифінгу, передає ЗІК із посиланням на ГолосUA.
«Оптимізація дозволить нам вивільнити кошти, щоб підвищити зарплату в органах хоча б до 5 тисяч. Це – перший етап. Орієнтовно – в середньому по Україні», – зазначив він.
За словами чиновника, в МВС вже пройшло 30-відсоткове скорочення центрального апарату, що дозволило вивільнити кошти. Надалі, за його словами, зарплата рядових працівників органів внутрішніх справ буде підвищуватися.
«Заробітна плата працівника міліції повинна мотивувати його на те, щоб знижувалося кількість хабарів, зловживань», – сказав Казанський, додавши, що співробітникам спецпідрозділів заробітна плата вже підвищена в 1,5 раза – з 2 до 4 тисяч гривень.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus