USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Міліціонери ремонтували палати в одній з лікарень Луцька. ФОТО

20 Червня 2013 12:42
Урочисте відкриття відремонтованого стаціонарного відділення міліцейської лікарні відбулося у Луцьку.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України у Волинській області.

Так, лікарню відкрили з нагоди відзначення Дня медичного працівника.

На відкритті були присутні начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Олександр Терещук, голова облдердадміністрації Борис Клімчук, Луцький міський голова Микола Романюк і керівники слубж системи органів внутрішніх справ та міськрайвідділів міліції Волині.

Церемонія відкриття розпочалася із перерізання символічної червоної стрічки. Після цього настоятель Святогеоргіївського храму отець Олександр провів молебень та освятив відремонтоване приміщення.

Борис Клімчук подякував керівництву обласного управління міліції та колективу лікарні і пообіцяв, що презентує медичній установі кардіоцентр для проведення обстеження серцево-судинної системи. Голова профспілкової організації працівників та пенсіонерів ОВС Володимир Буравський подарував закладу столовий набір посуду, а святі отці – образ святого Володимира, який буде оберігати заклад і людей, котрі тут лікуються.

Олександр Терещук у вітальному слові відзначив:
«Для приведення сектору медичного забезпечення у належний стан треба ще багато, але роботу ми вже розпочали – і результат, який сьогодні побачили, повністю задовольняє. На цьому зупинятися не станемо, а навпаки – спільними зусиллями доведемо усе до пуття».

Лікувальний заклад працює з 1991 року і вже давно потребував чималих фінансових затрат для ремонту та відновлення відділень. Тому начальник обласної міліції Олександр Терещук разом із начальниками служб апарату та міськрайонних відділів міліції в області погодилися допомогти керівнику закладу Георгієві Лягу.

Усі керівники міськрайвідділів власними силами відремонтували палати та облаштували їх новими меблями і телевізорами.

На обслуговуванні закладу перебуває двадцять тисяч чоловік. Здебільшого тут лікуються ветерани і пенсіонери ОВС. Щорічний профілактичний огляд стану здоров’я правоохоронців відбувається тут. За зміну сектор медичного забезпечення може прийняти амбулаторно 250 чоловік.

Відновлене стаціонарне відділення на шістдесят ліжок – це лише початок. Волинські правоохоронці докладуть максимум зусиль, аби надати медичному закладу «друге дихання».

«Сюди щодня приходять наші колеги, ветерани та пенсіонери ОВС, їхні родини, – підсумував Олександр Терещук. – Вони заслуговують мати належні умови для лікування і профілактики».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Стёпка БЕНДЕРА Показати IP 20 Червня 2013 14:10
На чьи средства проведён сей качественный ремонт?
Пенсія до Стёпка БЕНДЕРА Показати IP 20 Червня 2013 16:28
Хай пан Терищук скаже, а ми послухаємо. Працівники з мінімалкою на роботу ходять, і ще їх "налогом" місцеві начальники обкладають!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus