USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Міська рада на Волині програла суд

26 Жовтня 2013 08:12
Ківерцівський міськрайонний суд 21 жовтня скасував рішення Ківерцівської міськради про перейменування вулиць, прийняте у червні цього року. Така ухвала – перша в судовій практиці області, переконує представник сторони, яка виграла, Богдан Муха.
«Це перший прецедент в області, коли суд відмінив рішення міської ради про перейменування вулиць. Ківерцівська міська рада, приймаючи таке рішення, продемонструвала не силу влади, а владу сили», - повідомив юрист.
З його слів, міська рада не врахувала думку мешканців тих вулиць, які збиралися перейменовувати, громадське обговорення провели з порушеннями. Богдан Муха переконує, що більше тисячі мешканців Ківерець були проти перейменування, але їх думку не врахували.
Юрист запевняє, що у діях Ківерцівської міської ради він нарахував близько 30 порушень. В строки, визначені законом, міськрада може оскаржити рішення у Львівському адміністративному апеляційному суді. Поки що ж п’ятьом вулицям і одному провулку повернули їх попередні назви.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ківерчанин Показати IP 26 Жовтня 2013 12:17
Суддю Пономарьову-хабарницю треба виперти вслід за Підгорним,Поліщук і тою пяницею третьою.Я думаю що Костюкевич О.К.так і поступить.
депутат Показати IP 26 Жовтня 2013 23:16
Якщо ішення купили,то вже хоч нехай мовчать.Хто збирае підписи за заборону комуістів-я вже підписуюсь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus