USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Молоді не можна казати неправду, вона це відчуває. ІНТЕРВ’Ю. ВІДЕО

2 Листопада 2013 16:39
Зовсім скоро почесному громадянину Ковеля Миколі Корпачову, якого нагородили орденом «За заслуги», виповниться 88, - інформує Телевізійний центр Ковель.

Ветеран війни, кавалер багатьох бойових орденів та медалей, почесний громадянин Ковеля Микола Іванович Корпачов і сьогодні передає досвід молодшим, залюбки спілкується з молоддю. Нещодавно колекцію нагород ветерана поповнив і орден «За заслуги» третього ступеня. Такої відзнаки Микола Корпачов удостоєний Указом Президента України за вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху, патріотичного виховання молоді, багаторічну плідну громадську та професійну діяльність.

Син селянина з глибинки Росії, він рано пізнав злидні та голод. У неповні 17 став солдатом. У роки війни визволяв Україну, Білорусь, країни Європи. Перемогу над фашизмом зустрів на балтійському острові Рюген.

«Наших украинских людей было 7 миллионов человек, которые прошли армию и были на передовой. В битве за Сталинград 15 украинцев получили звание Героя Советского Союза. За Ленинград таких было больше 30-ти . А была еще битва за Москву... Так что все воевали ради одного — победить...», - розповідає ветеран війни, Почесний громадянин Ковеля Микола Корпачов.

В колекції нагород Миколи Корпачова - багато бойових орденів та медалей. Вже не одне покоління ковельчан знає його і як кавалера людської гідності, доблесті та честі: військовий офіцер, голова ветеранської організації, вчитель, депутат, керівник фондів милосердя та миру, де б він не працював, кажуть, завжди був Людиною.

«В общении с людьми важны порядочность, правда, честность. Когда говоришь с молодежью, — им нельзя говорить неправду. Они это чувствуют...» - говорить Микола Корпачов.

Указом Президента України Віктора Януковича за вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху, патріотичного виховання молоді, багаторічну плідну громадську та професійну діяльність Миколу Корпачова нагороджено орденом «За заслуги» третього ступеня.

Він і сьогодні відчуває здоровий неспокій до життя: ділиться досвідом, залюбки зустрічається з молоддю. Життя навчило його не нарікати на обставини. І, незважаючи ні на що, - бути оптимістом.
«Нужно жить, любоваться природой. И благодарить судьбу за каждый новый прожитый день...», - каже ветеран.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
М. К. Показати IP 2 Листопада 2013 17:51
Дай Бог вам, шановний ветеране,здоров'я і довгих років життя!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus