USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Молодик намагався вивезти з Волині бурштин. Фото

24 Липня 2017 12:44
Луцькі прикордонники у пункті пропуску «Ягодин» в авто виявили прихований бурштин.

Так, у ніч на 24 липня 20-річний українець, житель прикордоння, прибув автомобілем Opel польської реєстрації на ПП "Ягоди" для виїзду за кордон, інформує Держприкордонслужба України.

Для перетину кордону він обрав смугу руху «зелений коридор». Однак під час проведення контрольних процедур прикордонники вирішили ініціювати проведення спільного з митниками поглибленого огляду автівки.

В результаті перевірки, в задній балці коліс було виявлено приховане каміння бурштину. Всього до сусідньої країни молодий чоловік намагався перевезти майже 4 кілограми «сонячного каміння».

Наразі бурштин та автомобіль, як засіб незаконного переміщення товару, вилучено. Каміння направлено на експертизу. Загальна сума оцінки конфіскату встановлюється.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus