USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Муніципали демонтували незаконні паркани та огорожі

4 Травня 2018 19:57
День за днем Луцьк стає чистішим від старезних парканів та незаконних огорож. Їх щоразу більше демонтовують інспектори відділу демонтажів департаменту муніципальної варти міста. Сьогодні вони зачистили частину вулиці Січової, ефективно попрацювавши поблизу будинків №7, 5 та 1, йдеться у повідомленні на сторінці муніципалів у Facebook.

"Завдяки таким роботам, Луцьк поступово позбувається самовільно встановлених конструкцій, які не додавали місту естетичного забарвлення. Такими темпами огорожі навколо городів скоро зникнуть, і поблизу багатоповерхівок буде порядок та відновлено благоустрій прибудинкових територій", - йдеться у дописі.

Окрім того, цілу вантажівку різноманітного гілля навантажили інспектори відділу демонтажів департаменту муніципальної варти Луцької міської ради під час демонтажних робіт на проспекті Президента Грушевського, 17.

"Окрім звичних металевих та дерев’яних парканів, місцеві мешканці обсадили свої городи кущами. Мабуть, намагалися створити живий паркан, натомість отримали сухостій та чагарники", - пишуть муніципали.

З їхніх слів, разом з гіллям демонтажники прибрали конструкції, які громадяни самовільно облаштували під вікнами свого будинку.

"Демонтажні роботи будуть тривати в дворах багатоповерхівок і надалі", - переконують у департаменті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Луцьк Показати IP 4 Травня 2018 21:00
Ще б в дворах на 33-му між арками демонтували б самовільно встановлені стовпи... А то стільки об'їзджати потрібно.
лучанин Показати IP 4 Травня 2018 21:48
А коли муніціпали візьмуться за комунальників та інших посадових осіб які не виконують свої службові обовязки по наведенню порядку біля приватних секторів, які не прибирають територію, не обрізають дерева, які є аварійними, чи може їм кишка тонка до чиновників
Ноунейм до лучанин Показати IP 4 Травня 2018 23:18
Ти што в них повноваження тільки ларькі з біляшами зносить і забори, а і ще бідони фоткать в машинах.
saa Показати IP 5 Травня 2018 01:46
На соборності 20 за ЗАГСом демонтували рік тому шлакбаум... ... і що?... Натомість жильці зразу встановили бетонні клумби. Суть? Шлакбаум сдали на металолом, а проблема як була так і залишилася... Муніципали працюють на публіку.
хехъ Показати IP 5 Травня 2018 09:29
А что за неожиданный МАФ, напротив Кравчука 19б - коричневое, железное и уродливое сооружение? Кто разрешил?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus