USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Муніципали Луцька штрафують курців у громадських місцях

10 Серпня 2017 10:36
30 протоколів за ст.175-1 КУпАП склали луцькі муніципали на курців, які відмовлялися у громадських місцях викинутися цигарку і дотримуватися норм закону.

Про це повідомляє Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради у Фейсбуці.

«Наші хлопці проводили відпрацювання щодо заборони тютюнопаління в громадських місцях: парках, зупинках, ринках та автостанції тощо. Провели понад 50 бесід з метою недопущення чи припинення куріння. Але були і такі, що не реагували на слова інспекторів та профілактичні бесіди. У таких випадках було складено протоколи за ст.175-1 КУпАП, яких виявилось понад 30. Найгірше, що більшістю серед порушників були жінки. Дівчата не паліть, Вам ще народжувати Здорову Націю!» - йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
12345 Показати IP 10 Серпня 2017 10:45
При совку і в 90-ті куріння для жінок вважлось (зразу скажу що не всіма, але багатьма) як щось модне чи типу того. Зараз це ознака закомплексованості і затурканості, нормальні дівчата витрачають час ну зовсім не на куріння, є ж спортзали, салони краси, і т. д. А від останніх фото з дівчатами біля мусорних урн з цибаками в роті, взагалі на блювачку потягнуло.
Лучанин Показати IP 10 Серпня 2017 10:49
Молодці хоч щось почали робити, а то ходили штани протирали!!!
Вона Показати IP 10 Серпня 2017 10:50
А в Луцьку скільки є місць для куріння? І де вони? Це щоб людина покурити собі на ГПЗ, наприклад, повинна їхати на 33-й, бо там є місце для куріння????? Ну не бред???? Люди курили, курять і будуть курити на вулицях. Ніхто і ніколи цього не змінить.
123 Показати IP 10 Серпня 2017 10:56
Якщо відсутнє - спеціально відведене місце для куріння, це - не порушення, протокол - можна оскаржити. Крім того, погляньте на фото - практично всі - стоять біля урн... P.S. Курців ловити, "бабульок" ганяти - все що вміють...Зауважте - їм за ЦЕ платять гроші, не малі.. ну і планшети купують, уніформу і т.п.
Ти деколи видаєш так до 123 Показати IP 10 Серпня 2017 11:27
Ти деколи видаєш такі "мудрі" речі, що аж дивно. Тому що, якщо людина курить у не передбаченому для цього громадському місці, то це є якраз адмінпорушення. Саме таким чином сформульована стаття КУпАП. Тим більше, що вже трошки набридли урни, які після таких курців починають горіти, диміти і засмерджувати все. Так що все правильно роблять поліцейські, тим БІЛЬШЕ ЗАМІТЬТЕ ЩО АДМІНПРОТОКОЛИ СКЛАДЕНІ ЛИШЕ НА ТИХ ХТО НЕ РЕАГУВАВ НА ЗАКОННЕ ЗАУВАЖЕННЯ.
djdf до Ти деколи видаєш так Показати IP 10 Серпня 2017 12:04
Це не поліцейські, це дармоїди яким тупо не можуть знайти заняття, якщо не помиляюсь то ще років зо три тому повинні були бути облаштовані спеціальні місця, чому ці дармоїди не складають протокол на керівництво автостанції?
Лучанка до 123 Показати IP 10 Серпня 2017 11:40
Давно діє Закон,що мають бути таблички про місця куріння. Також коли курять на зупинках, це теж порушення.
kek до 123 Показати IP 10 Серпня 2017 11:56
може вам не сказали, але вони слугують для того щоб сміття викидати. чому нормальні люди повинні дихати тим димом на автостанціях? це не в них залежність та і логіка у вас прекрасна, якщо нема місць - то це не порушення. якщо туалет буде закритий, то можна буде купку накласти біля лавочки? ну це ж не порушення..
вова до kek Показати IP 10 Серпня 2017 12:07
Абсолютно правильно, я б сказав би більше - ту купу повинен прибрати начальник автостанції. Чи людині помирати бо туалет закритий?
Я Показати IP 10 Серпня 2017 11:07
Дівчата,не будьте бидлом,яке потім,а можливо вже родили...таку даже цілувати бридко,не кажучи вже за більше,стоїть така гарненька,в шортіках,ножкі,личко і з папіросою,фуууу
Лучанин Показати IP 10 Серпня 2017 11:18
От перший раз можу сказати що вони щось корисне роблять. АЛЕ! Чому на фото не вказано де є місця для паління куди б вони мали піти і скільки до них метрів? А от ті дві фото де дівчата серед трави сфтографовані взагалі ні в які рамки не входять. Де там громадське місце і кому вони заважали димом? Я б на місці цих дівчат ще й позов подав щоб хоч трошки мух від котлет відрізняли.
!!! Показати IP 10 Серпня 2017 12:08
а самі вони такі ідеальні - палять ще й як! муніципали палять біля свого приміщенні і просто по вулицях міста, як з ними поступати тоді?
скептик Показати IP 10 Серпня 2017 13:29
паління у громадських місцях (зупинки автотранспорту, вокзали, території біля магазинів та інші місця скупчення людей ) ЗАБОРОНЕНЕ скрізь у світі. бажаючим провітрити свої легені канцерогенними смолами раджу просто знайти якийсь куточок, де нема людей. окурки або сховати в кишеню, або зїсти. після паління рот прополоскати якимсь одеколоном, щоб не смерділо за 10 метрів сміттєзвалищем.
ЗАКОН Показати IP 10 Серпня 2017 14:50
Згідно ст.13 ЗУ «Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров'я населення» У місцях та закладах, де куріння заборонено, має бути розміщена наочна інформація, яка складається із графічного знака про заборону куріння та тексту такого змісту:"Куріння заборонено!". У спеціально відведених для куріння місцях розміщується наочна інформація, яка складається із відповідного графічного знака та тексту такого змісту: "Місце для куріння. Куріння шкодить Вашому здоров'ю!". Власник, уповноважені ним особи або орендарі відповідних споруд чи окремих приміщень зобов’язані відвести спеціальні місця для куріння, сумарна площа яких не має перевищувати 10 відсотків загальної площі відповідної споруди чи приміщення, обладнані витяжною вентиляцією чи іншими засобами для видалення тютюнового диму, а також розмістити інформацію, передбачену частиною п’ятою цієї статті. ******************************************************* Згідно ч. 1 ст. 308 ЦКУ Фотографія, інші художні твори, на яких зображено фізичну особу, можуть бути публічно показані, відтворені, розповсюджені ЛИШЕ ЗА ЗГОДОЮ ЦІЄЇ ОСОБИ ******************************************************* А ТЕПЕР ЗРОБІТЬ ВИСНОВОК, ХТО БІЛЬШИЙ ПОРУШНИК.
скептик до ЗАКОН Показати IP 10 Серпня 2017 16:58
лице фізичної особи на фото повинне бути заретушоване
# Показати IP 10 Серпня 2017 15:42
Але кого штрафують.Селян на автостанції...Немає нічого простішого.В центр ідіть під бари нічні заклади.
Ковельчанин Показати IP 10 Серпня 2017 16:35
Як на хабарях беруть то лиця закривають на фото,щоб ніхто не бачив тих..(героїв).А тут на тобі....Ну справжні злочинці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus