USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Музейники Волині розробили програму навчання для освітян

5 Вересня 2013 11:00
Відповідно до програм загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв області Волинський краєзнавчий музей розробив і видав комплексну програму «Музей-школі. На допомогу вчителям та учням навчальних закладів Волинської області (2013-2014 навчальний рік)», інформує Музейний простір Волині.
Мета програми – допомоги вчителям у формуванні в учнів наукових поглядів на історію та природу шляхом поступового і кожного разу на новому якісному рівні засвоєння учнями шкільної програми на базі музею з урахуванням вікових особливостей учнів, їх знань та інтересів.
У програмі пропонуються різноманітні музейні заходи. Зокрема, тематика екскурсії по відділу природи для школярів молодших класів і цикл екскурсій-казок «Чарівні пори року», тематика екскурсій з природознавства для 5-6 класів, екскурсій з біології для 7-8, 11 класів, з географії для 6-ого і 9-ого класів, тематика екскурсій по відділах давньої і новітньої історії, тематика екскурсій з народознавства, з української мови та літератури.
У виданні музейники сформували перелік стаціонарних та пересувних музейних виставок. Пропонують цикли лекцій «Волинь – сторінки історії», «Видатні діячі Волинського краю», «Природа Волинського краю», «Традиційна народно-побутова культура Волині», теми пішохідних екскурсій Луцьком, музейні заходи на відзначення пам’ятних подій на Волині та відомих постатей краю.
Також у програми є довідка для відвідувачів музеїв, де наведені адреси установ, телефони, режим роботи та вхідна плата, а також адреси сайтів музеїв та електронні адреси музеїв області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus