USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

МВС має докази причетності РФ до вбивства Шеремета, - Троян

17 Травня 2017 11:57
Заступник міністра внутрішніх справ України Вадим Троян підтвердив озвучену раніше главою МВС Арсеном Аваковим версію про російський слід у вбивстві журналіста Павла Шеремета, передає Lb.ua.

Нагадаємо, Шеремет загинув 20 липня 2016 року в результаті вибуху його автомобіля в центрі Києва. У Генпрокуратурі загибель журналіста назвали вбивством.

«Міністр має рацію в тому, що у нас одна з ключових версій і більшість доказів вказують на те, що є російський слід», - заявив Троян.

Заступник міністра зазначив, що в разі, якщо підтвердиться версія про причетність Росії до вбивства Шеремета, слідство розглядатиме як мотив злочину професійну діяльність журналіста.

«Оскільки він був в опозиції до російського президента і навіть білоруського. Тобто такі речі вже не будуть відкинуті», - додав Троян.

Він також зазначив, що Служба безпеки України не захотіла очолити розслідування справи про вбивство Шеремета, хоча, на його думку, саме СБУ повинна була зробити це з самого початку, оскільки поліція і СБУ не синхронізували свої дії, що значно ускладнювало хід справи.

Раніше редакція розслідувань Громадського та міжнародна мережа журналістів-розслідувачів OCCRP представили фільм-розслідування про вбивство Шеремета.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Холмс Показати IP 17 Травня 2017 12:03
А я маю версію про російський слід у дохлятині на Ковельському ветсанзаводі.
Клаус Показати IP 17 Травня 2017 13:09
Скільки можна "слідити" дайте кокретні докази, а якщо сіли у лайно новоспечені слідаки- дайте дорогу іншим. Не надувайте бульки для народу!! Луцика і Авакова не можна ставити навіть управдомом.
корінний лучанин Показати IP 17 Травня 2017 13:16
Не докажетак як закрили соціалки-звідки докази візьме мвс?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus