USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

«Ми не дочекаємось від уряду нормального бюджету для українців», – Ігор Палиця

18 Жовтня 2019 19:00
Уряд через його несамостійність не здатний сформувати оптимальний бюджет для України, тому група «За майбутнє» голосувала за прийняття бюджету в першому читанні. Адже після цього проект бюджету потрапить в профільний комітет парламенту, де його доопрацюють.

Про це заявив з трибуни Верховної Ради народний депутат від округу № 22 (місто Луцьк), секретар Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Ігор Палиця.

«Бюджет недолугий, бюджет не для людей, бюджет не для України і не для українців.

У нас (в депутатській групі «За майбутнє» – ред.) була довга дискусія щодо того, чи підтримувати бюджет у першому читанні. Ми дійшли до думки і закликаємо вас, колеги, підтримати бюджет у першому читанні. Якщо ми зараз повернемо його уряду, він нічого з ним не зробить. Уряд не самостійний, розповідає нам про якісь нові зовнішні економічні чи політичні запити, що нам потрібно ще зробити. Ми не дочекаємося нормального бюджету для українців від уряду.

Група «За майбутнє» буде голосувати за бюджет у першому читанні тільки для того, щоб парламент його отримав, бюджетний комітет разом з депутатами почав над ним працювати і ми разом з вами, усі разом, зробили бюджет для України та українців», – заявив Ігор Палиця.
Також нардеп заявив і про непрозорий розподіл коштів на депутатські округи:

«Хочу звернутися до Міністерства фінансів, до бюджетного комітету. Те, що сьогодні відбулося з розподілом соціально-економічних грошей, – це не добре і не гарно. І, дорогі мої друзі та колеги, я пропоную надалі ділити соцеконом, якщо така стаття є і фінансова можливість дозволяє, пропорційно на кожен мажоритарний округ, незалежно від того, хто в якому комітеті.

Не ставтеся по-скотськи до своїх колег, які не знають, що відбувається і які не беруть участі у бюджетному розподілі, я не хочу казати «розпилі». Давайте ставитися один до одного з повагою, ми завжди готові протягнути один одному руку і підтримати», – резюмував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
лучанин Показати IP 18 Жовтня 2019 18:49
Ось ХТО!!! Гідний бути прем"єром!!!! Це_Ігор Петрович Палиця!!! Досвідчений політик,який знає,як формувати Державний бюджет і як його правильно реалізовувати. Президент В.Зеленський дав "маху!!!" Дуже прикро.Але в мене таке відчуття,що після Нового року Президент врешті-решт зрозуміє свою помилку і подасть кандидатуру Ігора Петровича на затвердження в ВР на посаду прем"єра.Іншої кандидатури в ВР просто НЕМАЄ!!!!Дай Боже,щоб мої слова справдились.
свідомий Показати IP 18 Жовтня 2019 18:58
Голосував і буду голосувати за Ігоря Палицю!!! він за людей
!!! Показати IP 18 Жовтня 2019 19:38
приємно, що ми делегували такого розумного представника, як Ігор Палиця
Андрій Показати IP 18 Жовтня 2019 22:47
Наступний прем`єр-міністр Палиця Ігор Петрович
Степан (Крымчанин) Показати IP 19 Жовтня 2019 11:44
Началась веселуха!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus