USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Минулоріч на Волині відкрили 18 проваджень на продавців наркотиків в інтернеті

9 Січня 2019 12:39
Вісімнадцять кримінальних проваджень відкрили на Волині відносно осіб, які мають відношення до торгівлі наркотиками в інтернеті.

Про це йшлося 9 грудня під час зустрічі зі ЗМІ за результатами наради з приводу обговорення актуальних питань щодо взаємодії з протидії збуту наркотичних засобів та психотропних речовин, зокрема через інтернет, та інформування громади міста про шляхи протидії вказаному явищу.

Як розповів начальник управління протидії наркозлочинності ГУНП у Волинській області Володимир Костанюк, у минулому році відкрито 18 кримінальних проваджень, що стосуються осіб, які мали відношення до збуту наркотиків через інтернет.

З його слів, коли у ЗМІ з’являється інформація про новий напис (реклама наркотиків, - ВН), то щоразу реєструють кримінальне провадження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
опа Показати IP 9 Січня 2019 12:48
Ви звітуйте скільком вирок винесено і який, а то як у воду пукаєте своєю звітністю. Результат нуль(((
Олександр Кушнірчук Показати IP 9 Січня 2019 13:55
Ви "минулоРІЧ" з "минулоНІЧ" у заголовку не переплутали? 1) " ... у минулому році відкрито 18 кримінальних проваджень ... " 2) З його слів, коли у ЗМІ з’являється інформація про новий напис (реклама наркотиків, - ВН), то щоразу реєструють кримінальне провадження. По всьому Луцьку сотні, якщо не тисячі, написів з рекламою наркотиків ... слів немає. Це не просто біда величезна, це вже якась непоправна катастрофа у Луцьку вимальовується.
Кушнірчук Олександр Показати IP 9 Січня 2019 14:18
Вулиця Авторемонтна 21а, магазин "Козача левада" (це між Київським Майданом та Рівненською). За тим магазином знаходиться довга 2-3 поверхова новобудова незрозумілого призначення. На тій новобудові, з боку цегляних гаражів з металевими воротами, так званих "написів" штук 10, причому один дуже гарний, різнокольоровий, прямо "гріх" замальовувати. Поряд, на цегляній будівлі (ніби трансформаторна якась), теж декілька "написів", не таких яксравих щоправда, але цілком читабельні. Немає за що. На здоров'я.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus