USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На День села у Пульмо відкрили спортивний майданчик

25 Травня 2017 17:44
Спільними зусиллями місцевої громади та Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» в центрі села вдалося встановити сучасний дитячий ігровий майданчик жителі села Пульмо Шацького району, інформують у прес-службі Фонду.

Село Пульмо є одним з найбільших населених пунктів Шацького району, в якому проживає 1329 жителів. Село перспективне, тут народжуються та підростають чимало діток. Ініціативна група депутатів Пульмівської сільської ради від Українського об’єднання патріотів «УКРОП» підготувала проект «Дитяча мрія», метою якого було будівництво дитячого майданчика та подала його на конкурс проектів Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Проект був погоджений та реалізований спільно з громадою. Долучилися до його встановлення і співфінансування сільська й районна ради, приватні підприємці з Пульмо та Шацька, а також місцеві жителі.

Урочисте відкриття дитячого майданчика співпало з святкуванням Дня села. На свято зібралося багато пульмівчан та гостей. Участь в урочистостях взяли й представники Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Керівник Шацького представництва Фонду Наталія Корінь привітала всіх жителів та гостей з Днем Села, побажала всім міцного здоров’я, добра, щастя, родинного затишку та достатку. Подякувала громаді за співпрацю та побажала успіху у всіх починаннях, процвітання та розвитку. Це вже другий проект реалізований пульмівською громадою спільно з Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом».

На честь свята за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» в гості до малечі завітали дитячі аніматори: фіксіки та мікі-мауси, які подарували діткам безліч позитивних емоцій, гарний настрій та цікаві ігри. Щастям світилися не тільки обличчя малечі, а й дорослих. Урочисте відкриття майданчика надовго запам’ятається жителям села Пульмо. Малеча ж радіє своєму новому простору для гри та розваг, особливо в літні канікули.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus