USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На околиці Луцька - сміттєзвалище на місці стадіону

29 Березня 2017 21:55
Розробити положення про використання стадіону, перетвореного на стихійне сміттєзвалище у мікрорайоні Вересневе, просить депутат міськради.

Про це йшлося під час 21-ї сесії міськради 29 березня.

Із запитом до секретаря міськради Ігоря Поліщука звернувся член фракції «УКРОП» Борис Смаль.

Він повідомив, що протягом 2016 року неодноразово звертався до посадових осіб міськради та повідомляв про незадовільний стан стадіону в мікрорайоні Вересневе. Спортивний об’єкт, який перебуває на балансі ДЮСШ №2, вже декілька років не експлуатується і перетворений на стихійне сміттєзвалище.

Жодного нагляду, охорони чи робіт з благоустрою не здійснюється. По периметру розкидане сміття, ростуть кущі та дерева заражені омелою.

Ситуацію ускладнює той факт, що єдиний та постійно відкритий вхід на огороджений високим парканом стадіон є лише з боку приватної забудови. Невідомі особи постійно вивозять на територію стадіону побутові та будівельні відходи, залишки продуктів, гілля дерев тощо. З особливою інтенсивністю такі порушення відбуваються навесні.

Торік депутат пропонував відкрити новий вхід на стадіон з боку вулиці Корольова, з території будинку культури, який охороняється та закрити діючий вхід – на цю пропозицію депутат отримав відмову. Зі слів Бориса Смаля, ця ситуація є не лише ганебним прикладом службового недбальства, а й загрожує екологічним лихом в межах мікрорайону.
Тому депутат просив організувати на об’єкті прибирання та видалення хворих дерев, перекрити діючий вхід з боку приватної забудови та відкрити інший з боку вулиці Корольова, доручити посадовим особам міськради розробити положення про порядок експлуатації цього спортивного об’єкту та затвердити його.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus