USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кандидат на пост головного міліціонера Луцька: про статки й годинники, які носить

6 Травня 2014 13:23
Годинник за 1200 гривень, авто та службова квартира – про свої статки та бачення роботи на майбутній посаді розповів єдиний претендент на крісло начальника Луцького міськвідділу МВС, який взяв участь у громадському обговоренні, Ігор Муковоз.

Громадське обговорення претендентів на посаду начальника Луцького МВ УМВС відбулися 6 травня.

Як розповіла представниця Громадського сектору Волині Марія Доманська, ці слухання узгоджені із начальником УМВС у Волинській області Петром Шпигою, який, окрім Луцька, визначив декілька пілотних районів, у яких претенденти на посади керівників міліції проходитимуть громадські обговорення та згодом кадрову комісію. Так, наразі такі заходи відбулися у Турійському, Любомльському, Маневицькому та Ковельському районах. Завтра відбудеться обговорення кандидатів на посаду начальника Володимир-Волинського міськвідділу МВС. Виявилося, що Віталій Мархальчук, який, як планувалося, візьме участь у сьогоднішньому обговоренні, насправді вирішив претендувати на посаду головного міліціонера Володимира-Волинського.



Ігор Муковоз виявився значно красномовнішим претендентом, ніж учасники багатьох попередніх громадських слухань. Так, на початку виступу, говорячи про принципи своєї роботи, він процитував вислів Рузвельта «роби, що можеш з тим, що маєш, там, де ти є». Розповів, що народився у Берестечку на Волині, протягом тривалого часу працював у Горохові, 6,5 років очолював Ківерцівський райвідділ МВС.

Мешкає претендент у Луцьку, наразі обіймаючи посаду начальника відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків УМВС України у Волинській області. З його слів, світ можуть змінити лише небайдужі, а не «банкоматчики», які, нічого не роблячи на роботі, просто раз на місяць приходять до банкомату за грішми. Також він пообіцяв співпрацювати із громадськістю та здійснити кадрові зміни у складі міськвідділу.



Питання кандидату мали змогу поставити представники громадських структур та ЗМІ. Розповідаючи про свої статки, Ігор Муковоз зазначив, що має службову квартиру, проте нині мешкає у квартирі, яку у 2001 році придбала його мама. Також володіє автівкою Audi A6 1995 року випуску ринковою ціною 7-7,5 тисячі доларів, яку, як стверджує, придбав за зароблені гроші. Заробітна плата претендента становить 6200 гривень, його дружина, зі слів Ігоря Муковоза, працює «на приватній фірмі та заробляє немало». Назвав кандидат і вартість годинника, якого носить. З його слів, годинник придбаний у 2008 році за 1200 гривень. Загалом, зі слів кандидата, у нього є два годинники сумарною вартістю приблизно 4 тисячі гривень. Ігор Муковоз запевнив, що готовий оприлюднити свою декларацію про доходи.



Варто зауважити, що Ігор Муковоз у 2005-2007 та 2009 роках працював разом з Віктором Швидким, тож, його запитували і про те, чи лобіював колишній головний міліціонер Волині кандидатуру Ігоря Муковоза на посаду очільника Луцького міськвідділу. Він заперечив це, проте зазначив, що під час спільної роботи Віктор Швидкий жодного разу не давав йому злочинних наказів.

Зачитали також запитання від людини, яка не захотіла представитися, про те, чи збиратиме Ігор Муковоз на новій посаді гроші з ківерцівських підприємців на ремонт будівлі міліції, чи перейде на підприємців Луцька. Кандидат заперечив звинувачення у тому, що він, нібито, вимагав гроші від підприємців. А один з присутніх учасників обговорення зауважив, що сам працює підприємцем у Ківерцівському районі протягом п’яти років і жодного разу ніхто у нього не вимагав грошей.



На основі проведеного обговорення складуть резолюцію у формі протоколу, яку надішлють Петру Шпизі, він врахує її під час засідання кадрової комісії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 30
Лорен Показати IP 6 Травня 2014 13:27
А ще хай розкаже яка в нього жінка з донькою ПИХАТІ !!! Ніколи навіть з сусідами не привітаються !!!
лпдмуа а простише и до Лорен Показати IP 6 Травня 2014 18:40
с какой целью етот гражданин пробираеться в мвд ? с его биографиеей ответ ясен доворовать-докрешевать-развалить еще то что неразвалено біть послушнім для шпиги
Цікавинка Показати IP 6 Травня 2014 13:28
От пише що проживає на вул. Кравчука - мати купила, а ще ОТРИМАВ СЛУЖБОВУ - тепер цікаво його запитати: А ХТО В СЛУЖБОВІЙ ЖИВЕ? ДЛЯ ЧОГО ЙОМУ СЛУЖБОВА КВАРТИРА ЯКЩО ВІН МАЄ СВОЮ??? Можливо краще її віддати комусь більш МАЛОІМУЩОМУ?
яка його незнає до Цікавинка Показати IP 6 Травня 2014 17:12
То нехай краще вириє землянку в Дачному і живе там а службову ви напевно хочете забрати!!!
Анонім Показати IP 6 Травня 2014 13:30
Цікаво, що всі нинішні чомусь цитують американських та європейських політиків, а не українських письменників, поетів, діячів, ну хоча б вже й Шевченка міг процитувати. Ми взагалі то українці в Україні, чи дійсно би*ло в окремому штаті?
Назар С. Показати IP 6 Травня 2014 13:31
А ви так усіх перевірте начальників. І в інших органах. Зокрема в Податковій Службі там таких начальників відділу хватає які розкушують а їхні жінки ніде не працюють але при цьому їздять на автівках і дітям дарують автомобілі чому з них не взяти гроші зараз на Армію!
подруга елены Показати IP 6 Травня 2014 13:41
да есть такая власюк (трикаш) елена она живет за счет мужа очень даже не плохо он работал в ОДП г луцк
Єнах євський зек Показати IP 6 Травня 2014 13:43
ну що ви так до людини! дешевий годинник, нещасна квартирка... та в нього ще буде час нажити і годинники по 50 тищ євриків, і будинки, і машинки , і дачі з любовницями... а якщо серйозно , то хай працює людина!
влад Показати IP 6 Травня 2014 13:46
да головне дачі з любовницами таке мають усі чиновники бо один перед одних не раз чув хвастались трі---ра їм ще
лучани Показати IP 6 Травня 2014 13:50
вони всі хапуги добрі але вилізе боком їм чи їхнім сім2ям до 7 коліна це вже доказано бійся сліз обіженого
коля Показати IP 6 Травня 2014 13:55
"багаті теж плачуть" і вмирають і хворіють
не москаль Показати IP 6 Травня 2014 13:56
Чи то вже зовсім подуріли? Як можна розглядати кандидитуру головного організатора наркоторгівлі Ігора Муковоза на посаду очільника міліції? Він же був звільнений із лав МВС саме за те, що створив мережу розповсюдження наркоти у Луцьку. Після приходу до влади Володимира Нальковича Бондаря, для поповнення власної казни новий губернатор відновив Муковоза у МВС, а щоб "заробіток" був вищій та лучани знали менше, призначив Муковоза у Ківерці, де той вже з повним розмахом створив колосальну мережу наркоторгівлі із залученням циган. У тодішньому обласному управлінні МВС помітили "перспективного наркобізнесмена" і вирішили спрямувати його потужний потенціал на наповнення статків Захарченка, та й перевели Муковоза до обласної управи на посаду начальника відділу по боротьбі... з незаконним обігом наркотиків. Тоб то пустили щуку у воду. Цього торгаша треба не призначати на посади, а притягати до кримінальної відповідальності.
Андрій до не москаль Показати IP 6 Травня 2014 15:08
Цілком слушне дописування!!!!! Тільки не садити (ми в такому разій його відсидку маємо оплачувати через свої податки), а просто відрізати руку. Так робили раніше з крадіями у певних країнах!!!
Ігор Показати IP 6 Травня 2014 14:03
це вже ясно що влада а не люди вирішують хто їм вигідний того й до влади пруть
Генадій Показати IP 6 Травня 2014 14:09
нащо нам його годинник аби працював достойно а то буває і годинники і автівочки і коханочки а два слова не може зв"язати і такий мудак буває що ужас але владі треба "тупі" і не жадні щоб ділились з владою що тут ще не ясно. А в податковій в луцьку да є багато таких що в них ого го які статки . Чому за них не беретесь чому не поставити простих людей які в центрі зайнятості на обліку з вищими освітами -нехай собі люди працюють а тих -мужчин так званих і які набрались там вже ой як багато "гнати" захищати Вітчизну яка їм дала можливість жити "дорого" в бідній державі
петро Показати IP 6 Травня 2014 14:21
а що там тьотя в білих дєцких окулярах робить? теж на ментуру пропонується? чи то його жінка, яка багато заробляє? а громада, яка слухає, то супер профі: особливо 4 і 5 фоткі.
Психолог Показати IP 6 Травня 2014 14:23
На фото нещасна людина яка, як багато інших усе свідоме трудове життя жила із ілюзорною мрією про посаду, звання полковника, повагу до своєї персони, та пенсію. Ігорко, що ти зробив корисного для суспільства починаючи із свої роботи в Луцькому МВ?, а коли ти вдягнув помаранчевого шалика заслужив посаду начальника Ківерцівського РВ УМВС? Чи гральні атвомати позакривав?, чи валютників не доїв? Чи цигани тобі не стібали? А зараз це єдина кандидатура? Бл...дь не має слів... Служи Ігорко, служи..... В добру путь!
Лучанин до Психолог Показати IP 7 Травня 2014 14:21
А Ви були на слуханнях.....
Реаліст Показати IP 6 Травня 2014 14:46
Чому тролі не прийшли на слухання.Якщо є інші кандидати давайте призвіща.Не заважайте працювати.Муковозу просто успіхів і співчуття.Ніхто крім нас........
лучанам Показати IP 6 Травня 2014 14:52
А що це за чурило в окулярах. Вона, що розбирається в кримінально-процесуальному кодексі міліціянта.? Чи вона знає як боротися з корупцією, криміналітетом, наркоманами, розкривати грабежі, вбивства. Позор такій люстраційній комісії. Поки в нас не буде професіоналів даже в тій люстраційній комісії толку не буде. "Муковоз, мусоровоз, яка разніца" - поки будуть такі кандидати в нас і будуть мусора
остап Показати IP 6 Травня 2014 15:03
ой відчуваю що ця країна ще довго буде грабована нашими же начальниками в тому числі м. луцьк і область. Немає тих людей які хочуть дбати про країну а не про сауни коханки автівки бізнес класу одні "пропащі" або розпущені начальники
волиняка Показати IP 6 Травня 2014 15:20
Так - це ж кум пана Бондара. Знову влада міняється. А Бондар в "тьорках" з Луценком, а Луценко кум Порошенка і, що тут не зрозуміло? А " товаріщі " самооборона з правосеками самі незнають, як вже ті посади продавати. Буде те саме,що й було,а можливо ще й гірше.
вчителька Показати IP 6 Травня 2014 15:27
красномовним? :-) І що весь час говорив без "нах", "бл." і "йопт"?
віктор Показати IP 6 Травня 2014 15:49
та це позор знову бондар лізе з своїми друзяками і кумами. гнати в шиї їх усіх вже вони працювали і показали свою роботу що тільки відкривають один на одного кримінальні справи. ГОРІТИ вам в пеклі за мирне населення якому не даєте жити а поповнюєте свої статки
РОМА Показати IP 6 Травня 2014 16:06
корупція сплошна в усьому хто її подолає і коли якщо кум бондаря то все ясно
лпдмуа а простише и Показати IP 6 Травня 2014 18:33
якщо того оборотнья ви повернете в міліцію після того всього що цей нелюд натворив (угони і крадіжки автомашин-дань із угонщиків-наркоторгівля-людська підлість яка непіддаеться ніякому прощенню и забутью ) але ще е в умвс і внутрішня безпека чому вони мовчать ? Боднар той що налькович поставив його на посаду де інструтором чи інтрукторами були працівники тогдішнього сбу-його куратори які тоді і недали до кінця реалізовати по муковозах матеріали :
з сайту Волинська лю Показати IP 6 Травня 2014 18:54
Муковоз Ігор Володимирович - начальник відділу по боротьбі із незаконним обігом наркотиків УМВС Волинської області, із числа "розкаявшихся" волинян схильних до вживання та торгівлі наркотиками, сформував "групи підтримки", "дій міліції під час проведення масових заходів 2013-2014 р.р. Групи підтримки дій міліції сформовані Муковозом І.В. в м. Києві, в Маріїнському Парку приймали активну участь в проведенні "антимайдану" за 200 гривень/день. https://www.facebook.com/pages/Волинська-люстрація/581265995291626
Лучанин до з сайту Волинська лю Показати IP 6 Травня 2014 21:01
Хто розміщував цю інформацію у фейсбуці, чому не прийшли на слухання. Чому не надав докази, чи просто не розповів про ці факти.
вундер Показати IP 7 Травня 2014 01:35
що було те й маємо тільки коли заробляли одні начальники-хапуги менше зараз перейде в великі об єми. де ПС,Майдан , Самооборона чи він і їх купив
лучанин Показати IP 7 Травня 2014 09:09
Недалека і обмежена людина.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus