USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Зіткнулися 4 авто: через ДТП на проспекті Перемоги ускладнений рух. Оновлено

3 Жовтня 2019 09:12
У Луцьку через зіткнення 4 автомобілів на проспекті Перемоги утворилася величезна «тягучка». Рух сповільнений, бо транспортні засоби перегородили половину дороги.

ДТП трапилася 2 жовтня близько 8.30, пише Район.Луцьк.

Відомо, що учасниками аварії стали 4 легкові автомобілі. Два з них рухалися проспектом в бік «Завокзального» ринку. Інші два — в бік центру. Через зіткнення, причини якого встановить поліція, на смузі руху до ринку довелося екстренно гальмувати водійці легковика, яка їхала в центр. В неї в'їхала машина, що рухалася позаду.

Наразі рух проспектом ускладнений. Учасники автопригоди очікують прибуття поліції.
Фото у групі «Автоандони Луцька» порилюднив Віталій Панасюк.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
я Показати IP 3 Жовтня 2019 09:32
Бляхі розмитнили а їздити як не вміли-так і не будуть вміти.
Наталя Показати IP 3 Жовтня 2019 10:06
Дайте вгадаю: Недотримання дистанції або "обганяло" і не впоралося з керуванням? ВОДІЇ ТА МАЙТЕ ХОЧ ЯКІСЬ СТОП В ГОЛОВІ!!! Не можна так халатно відноситись до інших учасників руху. Якщо на себе "пофіг" то їдьте за місто і літайте там, і нехай вас дерева зупиняють. Толкові водії бережуть себе і свої автомобілі(В ЯКИХ МОЖУТЬ БУТИ НАЙРІДНІШІ ЛЮДИ) і слідкують уважно за тим, що відбувається на дорозі. Кожного дня відбуваються аварії з летальними випадками. СХАМЕНІТЬСЯ!!! Якщо Бог вам не дав розуму, то хоча б скористайтеся тією "жижою", що лишилася в голові і ходіть пішком.
Користувач Показати IP 3 Жовтня 2019 11:22
Найбільший чиряк у тому місці - це дозволений лівий поворот з пр.Перемоги в напрямку центру на вул.8Березня...
Місцевий до Користувач Показати IP 3 Жовтня 2019 14:08
Вже і петицію писали з приводу того поворота, і на Opencity, але міській владі і поліції всеодно. А тим часом особливо упороті їздуни, яким лінь проїхати до кільця біля стадіону, використовують цей поворот для розвороту.
чя Показати IP 3 Жовтня 2019 13:05
Бляхарі розмитнили авто а мозок ні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus