USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Ягодині - блокада гуманітарної допомоги для Майдану

4 Лютого 2014 08:50
Українська митна служба заблокувала контейнер з десятьма тоннами гуманітарної допомоги з Польщі. Про це повідомляє «Польське радіо».

Теплий одяг, спальні мішки, розкладні ліжка, перев'язочні матеріали та інші речі, зібрані впродовж тижня у різних польських містах, хоч перетнули польсько-український кордон у пункті пропуску «Ягодин-Дорогуськ», але на Майдан досі не потрапили.

Митна служба України заблокувала контейнер.

Ініціатори надання допомоги здивовані українськими митними процедурами і стверджують, що організовуючи перший офіційний транспорт з гуманітарною допомогою Майдану, дотримувалися всіх правил української сторони.

«Тому ми поки що не можемо роздати зібраних речей протестувальникам на Майдані», повідомив організатор транспорту священник Стефан Батрух з Фонду духовної культури прикордоння.

«В Україні — блокада гуманітарної допомоги. Є вказівки, щоб не отримувати жодної гуманітарної допомоги. Тепер — це тільки добра воля чиновників: митників та чиновників з Міністерства соціальної політики, чи вони це робитимуть (розмитнення гуманітарної допомоги) швидко, чи через місяць, два, чи півроку», - додав він.

Гуманітарну допомогу перевезено до складу українського благодійного фонду, на який заадресований транспорт.

Транспорт з гуманітарною допомогою, щоб потрапити до людей на Майдані, повинен крім митної перевірки, отримати згоду восьми українських міністерств.

На складі, куди відправили дари з Польщі, на розмитненні (вже 5 місяців) чекає гуманітарна допомога з Голландії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Віка Показати IP 4 Лютого 2014 08:55
Своїм бомжам роздайте, а то пруть в Україну різний непотріб!!! Вважають наших людей за лайно! Приїздять тут печенюшки на Майдані роздають під фото та відеокамери... Ганьба!!!
сіржантик до Віка Показати IP 4 Лютого 2014 22:04
а чого вікою назвали в казармі?
MAN Показати IP 4 Лютого 2014 09:05
Звикли хохлів за бидло мати і пхають всякий непотріб з смітників, щоб ми користувались та хворіли їхніми ж болячками. Вдягаєш те лайно і чешишся як бродячий пес від блох! А від алергії на той непотріб взагалі очі на лоб вилазять! А деякі за той "кайф" ще й гроші за ще деруть.
Павло до MAN Показати IP 4 Лютого 2014 09:12
Так то ж бізнес деяких депутатів від опозиції!:)
pshek Показати IP 4 Лютого 2014 09:29
Чешіться -чешіться і горя не знайте, про майдаyн згадуйте і нас не забувайте!
Кувалда Показати IP 4 Лютого 2014 09:41
я бачу одні жлоби з партії регіонів до компютерів добралися. !!!! а ви "шановні" хоч щось для майдана зробили чи для своєї неньки України ??? ви що забули ,що український народ для вас і ваших дітей за майбутнє мерзне на майдані ?? чи вам добре жити ,коли вас щодня "мають" у позі прачки такі як "наш" президент і його оточення ??? СХАМЕНІТЬСЯ !!! ЦЕЙ ГРУЗ НЕ ДЛЯ ВАС , ВИ І ТАК У СЕКОНДІ ВДЯГАЄТЕСЯ , ЦЕЙ ГРУЗ ДЛЯ ТИХ ХТО МІСЯЦЯМИ НА МАЙДАНІ !!!!
Молот до Кувалда Показати IP 4 Лютого 2014 09:58
Начебто і морози відступили ... а ні, вранці ще морозить ...! :)
Лучанка Показати IP 4 Лютого 2014 09:45
100% підтримую "кувалду", Ні кроку назад, боріться і поборите цю нечість і цих горе-писак, що залишають тупі коментарі. СЛАВА УКРАЇНІ !!! СЛАВА НАЦІЇ !!!!
з Луцька до Лучанка Показати IP 4 Лютого 2014 10:42
Горе-писаки це ті, хто не поважає думки інших, а свою вважає за саму, саму... І тут взагалі не грає ролі партійна чи інша придатність, це взагалі тут ні до чого! Людина має свій погляд і думку, а от такі і навязують тільки своє і вважають що це тільки "правда" і це ви вважаєте демократією?:) Да справжній колгосп у вас!!!:)
NOY Показати IP 4 Лютого 2014 10:00
Такі бомжофашисти як Кувалда і Лучанка хай самі носять смердючу гуманітарну та творять перевороти в себе в хаті!
здирники Показати IP 4 Лютого 2014 10:15
поляки не ведіться, цей вантаж прямує у лапи партії батьківщина. не одна річ ще на майдан не потрапила.
Андрій Показати IP 4 Лютого 2014 11:00
Сьогодні шляш дасть вам вонючу тряпку, а завтра ви станете його рабом!
Тарас до Андрій Показати IP 4 Лютого 2014 11:04
Так вони так і звикли під кімось завжди бути, а своєї голови ніколи не мали, а тільки чужаків слухали! Вчить історію України! Так завжди, нажаль, було і за рік-два ви цього не виправите, це століттями робилось...!!!:(
якшо так Показати IP 4 Лютого 2014 12:04
Пора й решту товаропотоку заблокувати. Ну, що хлопці? Перекриваєм?
хм Показати IP 4 Лютого 2014 12:40
пора вже завершувати фігансувати майданутих,від їх бузи всі страждають.фінансування отримують у баксах,через це і бардак в крахні падає гривня,під питанням соціальні виплати за лютий.Через падіння гривні,всі хто заощаджував в гривні вже втратили 10%,їхні боси тримають все в баксах,відповідно збагатилися.Досить вже,невже ще не зрозкміло,що ніяка це не боротьба за свободу,це боротьба за владу,одних злодіїв з другіми,а майдани лише інструмент.Недолугім внушили,що вони щось вирішують і мають їх по повній,дірвуться до корита і про цю біомасу вони забудуть,згадайте 2004 рік.
Лучанин Показати IP 4 Лютого 2014 13:50
Майдан це збіговисько бомжів і дармоїдів, які звикли до халяви. Головне вигадати гасла, якими прикриватись!!
Джулія Показати IP 4 Лютого 2014 15:13
Слава "нашій" прикордонній службі! Ще не нахапались...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus