USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Різдво бійцям АТО волиняни передали подарунки

8 Січня 2016 17:13
Волонтери центру «Серце патріота» відправили черговий вантаж у зону АТО. Активісти центру везуть допомогу для бійців 93 ОМБ. 14-тої танкової бригади та розвідникам.

Різдвяний вантаж складений із найнеобхіднішого у зимову пору: теплого одягу, рукавиць, шкарпеток, светрів, продуктів харчування, а також того, що гріє душу – дитячих малюнків.

Про це повідомили у прес-службі УКРОПу.

Як зазначає засновник центру, депутат Луцької міської ради від «Українського Об’єднання Патріотів – УКРОП» Сергій Балицький, «у зв’язку зі святами вантаж цього разу сформований із допомогою окремих осіб. Активно відгукнулись на волонтерську ініціативу підприємець Федір Янчук і депутати Луцької міської ради від УКРОПу Юлія Дацюк та Ігор Поліщук. Пальним на цей рейс також забезпечили УКРОП та ПАТ «Теремно Хліб».

Аби створити святкову атмосферу для бійців та підтримати їхній дух школярі ЗОШ № 11 передали у зону бойових дій солодощі та патріотичні малюнки.

«Серце патріота» постійно співпрацює з батьками воїнів АТО, тому традиційно волонтери передадуть адресні посилки від рідних.


Довідково: Волонтерський центр «Серце патріота» працює з початку ведення військових дій на території України.

Волонтери передають бійцям продукти харчування, засоби особистої гігієни, таблетки для очищення води, медикаменти, одяг, взуття, обмундирування, запчастини до спецтехніки, адресно доставляють посилки від рідних та близьких. За час роботи волонтери «Серця патріота» у зону бойових дій АТО здійснили 100 відряджень.

Благодійну допомогу постійно надає Волинська обласна регіональна парторганізація «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП».

Фото Анастасії Корецької
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus