USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На «Велодень» у Луцьку зібралося близько 2 тисяч учасників

20 Травня 2017 13:58
«Велодень 2017» – одна з маленьких частинок всеукраїнської акції, присвяченої популяризації велосипедів та нагадуванню автомобілістам, що велосипедисти - також учасники дорожнього руху, яких потрібно поважати, інформує Олександр Дурманенко на сторінках видання Волинь Нова.

Сьогодні, 20 травня, після реєстрації усіх учасників велопробігу, яких назбиралось майже дві тисячі, колонна «двоколісних коней», прикрашених повітряними кульками, рушила вулицями міста.

Серед тих, хто долучився до акції - виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук, а також його заступник – Костянтин Петрочук.

Дійство розпочалось біля ТРЦ «Порт-Сіті». Після реєстрації усіх учасників велопробігу, яких назбиралось майже дві тисячі, колонна «двоколісних коней», прикрашених повітряними кульками, рушила вулицями міста. Пробіг супроводжували прикрі дорожні інциденти: декілька учасників зійшло з траси, траплялись падіння та дрібні поломки, однак все це лише додавало дійству енергійності.

Закінчився велопробіг в точці старту спільним фотом усіх учасників та лотереєю, головним призом якої став смартфон від одного зі спонсорів.

Фото - ВолиньPost:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 20 Травня 2017 15:02
А це може Нестерук на фотці у жовтому треко,але ж небачу ззаду ящик водки для переможця,маюуть обізнався.
Дафній Показати IP 20 Травня 2017 16:27
Це петрочук фуру веде!
Джулія Показати IP 22 Травня 2017 15:18
Коли будуть велодоріжки по всьому Луцьку? Щоб не боятись потрапити під колеса автівки?
Bohdan Показати IP 23 Травня 2017 18:05
https://www.youtube.com/watch?v=kT0BO0zkfnA

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus