USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині 28 пунктів обігріву працюють цілодобово. ПЕРЕЛІК

22 Січня 2014 11:22
У зв’язку із погіршенням погодних умов та прогнозованим зниженням температури повітря від -17 до -20 градусів за Цельсієм, з метою запобігання випадків переохолодження і обмороження серед громадян у містах та районних центрах області організували роботу 28 стаціонарних пунктів обігріву з цілодобовим режимом роботи. Про це повідомили у прес-службі волинських рятувальників.

Зазначимо, за останні дві доби пожежно-рятувальні підрозділи області звільниили із снігових заметів 2 автобуси з пасажирами й 4 автомобілі.

Нагадаємо, на дорогах Волині обладнані 33 спеціальних місця, де водії можуть перечекати негоду. ПЕРЕЛІК.

На пунктах обігріву в містах та райцентрах чергуватимуть рятувальники, медики, працівники соціальних служб для того, щоб громадяни, включаючи і з числа соціально незахищених верств населення, змогли отримати тут прихисток від морозів, гарячий чай та їжу.

З метою своєчасного реагування на надзвичайні ситуації в умовах суттєвого зниження температури, в пожежно-рятувальних підрозділах УДСНС області підготовлені спеціальна техніка, пересувні електростанції, намети, створено запас паливно-мастильних матеріалів.

Адреси стаціонарних пунктів обігріву в містах та райцентрах Волинської області:



Також пункти обігріву працюватимуть на кожному ФАПі в населених пунктах області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus