USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині двоє шибеників пошкодили 300 метрів паркану тубдиспансера

14 Грудня 2016 15:28
Двоє молодиків пошкодили паркан поблизу тубдиспансера у селищі Луків Турійського району.

Зловмисників затримали інспектори групи реагування патрульної поліції.

Про це повідомили у прес-службі поліції області.

Повідомлення про правопорушення до Турійського відділення поліції надійшло від головного лікаря установи вчора, 13 грудня. Двоє хопців пошкодили 300 метрів деревяного паркану місцевого тубдиспансеру. Сума завданих матеріальних збитків склала 10 тис. грн.

«На місце пригоди відразу направилися наряд групи реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група, оперативники та дільничні офіцери поліції. Завдяки злагодженим діям поліцейських зловмисників затримали.

Правопорушниками виявилися місцеві жителі, 16 та 17 років. З’ясувалося, що хлопці також пошкодили паркан поблизу дільничної ветеринарної лікарні, чим завдали установі матеріальних збитків на 1 тис. 650 грн.», – повідомив, начальник Турійського відділення поліції Василь Приймачук.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, до чотирьох років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
хороші та Показати IP 14 Грудня 2016 15:31
виховані хлопці та й силу не знають де примінити.молодці одним словом
Іван Показати IP 14 Грудня 2016 17:49
Омелюховські?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus