USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині готуються до мобілізації

21 Липня 2014 10:01
Привести плани мобілізації до вимог сьогодення вимагає у голів райдержадміністрацій голова Волинської ОДА Григорій Пустовіт.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 21 липня.

Григорій Пустовіт повідомив, що у п’ятницю відбулася селекторна нарада у прем’єр-міністра Арсенія Яценюка щодо питань відповідності планів мобілізації вимогам сьогодення. Отже, голова облдержадміністрації закликав очільників районів перевірити, узгодити та внести потрібні корективи у плани мобілізації та бути готовими до їхнього виконання. Оперативно опрацювати плани протягом дня він закликав голів РДА, нагадавши про персональну відповідальність за виконання.

«Сьогодні ми завершимо усі ці процеси і я хотів би, щоб ми були готові і у повному обсязі виконували плани мобілізації», - підсумував Григорій Пустовіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
123 Показати IP 21 Липня 2014 10:18
Заберіть обласне ДАЇ, СБУ та міліціонерів вони навчені захищати. Але тут парадокс воти тільки навчились брати та вимагати хабарів. Справжні патріоти підуть а інших в "шию".
Анонім до 123 Показати IP 21 Липня 2014 10:20
Правильно мислиш - хай когось вбивають аби не мене
Лучанин до 123 Показати IP 21 Липня 2014 16:08
а ти хто, я бачу не силовик ні патріот. Значить ти москаль чи провокатор.
У ТЕМІ Показати IP 21 Липня 2014 10:43
Забирають синів, чоловіків з сімї. Ні на що не дивляться. Скільки випадків, що дружина залишається вдовою з декількома дітьми? Треба строгий контроль за тими, хто відповідає за мобілізацію. Повідомлялося у ЗМІ, що одного комісара зловили за хабарі, щоб когось не призивали. Що це ваиходить таке: хто має чим відкупитися - відкупляється,а хто немає - йде на смерть?
Анонім до У ТЕМІ Показати IP 21 Липня 2014 13:35
Не волнуйся, по плану забирают всех от 18 до 55 лет. Естественно, не детей можновладцев.
Факт Показати IP 21 Липня 2014 10:53
Ну до чого ж ти, Пустовіте, любиш посади. Розуміючи що вже не будеш головою ОДА виконуєш явно злочинний наказ кролика погрожуючи відповідальністю головам РДА. Та ж вони ще кілька місяців побудуть та й підуть, або допоможемо їм піти. По факту: 1. Мобілізованих раніше додоми не повертають (військовий стан не введений) 2. Не надається підтримка Урядом та Президентом в плані матеріально-технічного забезпечення (таке враження що укази і розпорядження по тендерах мають прийняти керівники Зімбебве, а не наші новоспечені) 3. Кандидат в Президенти агітував провести вибори в один тур бо від цього сильно залежить результат АТО, - де результат? 4. Де фінансування з боку олігархів військових сил (скільки ще батьки, що не спромоглись залишити синів в дома будуть відправляти разом з добровольцями їм їжу, одяг, засоби захисту? в той час як влада дальше зберігає схеми розподілу як бюджетних коштів, коштів НБУ так і міжнародну допомогу?) 5. Чому сини чиновників не призиваються? ...
читачі до факт Показати IP 21 Липня 2014 11:18
Згідні з вами на 1000%, правду написали, все воно так і є, забирають дітей чужих, в своїх поховали від призову або поробили дибілами, щоб дома залишити.
Яка Показати IP 21 Липня 2014 11:45
Брехня!!! Вже в п'ятницю і суботу по селах рознесли повістки, а сьогодні вже мають забирати хлопців!!! Все всі знають і нараду показову проводять!!!
Анонім до Яка Показати IP 21 Липня 2014 13:36
До 25 июля необходимо сформировать территориальный батальон
Богдан Показати IP 21 Липня 2014 11:47
Особовий склад міліції в Україні нараховує більше 350 000 чоловік!!!!!! Така кількість по відношенню до розміру населення є абсурдною у будь-якій нормальній країні світу. Тому маємо придумані злочини, невинно покараних, покалічених людей. Міліціонер давав клятву стояти на захисті інтересів держави, ну так вперед!!!!!!!!!!!!!!
Прапор В. до Богдан Показати IP 21 Липня 2014 16:35
Тобі також пора знати, що ти, як громадянин України також зобов'язаний здійснювати захист неньки України. На сьогоднішній день на сході війна, так от міліція взагалі не має жодного відношення до міліції. В даному випадку захист має здійснювати армія. Так що богдан, шмотки в руки і у військкомат.. Я тебе вже давно напевно чекаю. Прізвище ще б своє вказав.
Прапор В. до Прапор В. Показати IP 21 Липня 2014 16:36
перепрошую, описка - міліція не має відношення до війни з зовнішнім агресором.
ЯЯ до Прапор В. Показати IP 21 Липня 2014 17:07
А де ти бачиш війну з зовнішнім агресором? Офіційно у нас АТО, отож з терористами повинні боротись спеціально навчені підрозділи, а не вісімнадцяти-двадцятирічні мобілізовані діти. Не має таких підрозділів в Україні? Зате є роздуті управління МВС , СБУ і т.д., на утримання яких йшли немаленькі державні кошти. Не вина простих громадян, що держава не готувала належним чином захисників, а годувала дармоїдів.
Прапор В. до ЯЯ Показати IP 21 Липня 2014 23:25
а по вашому який вік працівників ППС та солдатів з ВВ? По друге, закон по боротьбі з тероризмом почитайте, на якому рівні мають брати участь солдати, по третє, на сьогоднішній день мобілізуються особи до 40 років. Як кричати, хто не скаче той москаль, чи скакати до міліціонерів і о сьогоднішній день, так ви всі герої, як показати свій , як простого громадянина, до своєї держави, та надати супротив проросійським, так ви зразу , ай яй який я молодий чи хворий, так і діти одразу намальовуються, хай там міліція (в тому числі ВВ чи СБУ і т.п. нас захищає.
Богдан до Прапор В. Показати IP 21 Липня 2014 17:46
Різні оті прапори - це найбільші злодії та вороги держави. Це із отаких от прапорів маємо танки без моторів, бронетранспортери без броні, автомати без патранів, солдатів без елментарного захисту, бо такі як ти па..ло все вкрали!!! Так що закрий рота!
Прапор В. до Богдан Показати IP 21 Липня 2014 23:28
Ти давай не відмазуйсь прізвище вкажи, а там до тебе навідаємося. Богдан, та ти просто ******,..., що боїшся захищати нашу державу?
Вася до Прапор В. Показати IP 22 Липня 2014 20:31
Голубе а ти хто такий щоб навідуватись. А самому слабо калаш в зуби і на фронт. ... ? Чи ти тільки в війскоматі "модний" . Бари калаш і на фронт радник ху...в.Ти своє прізвище напиши тут щоб всі побачили хто ти і що ти.
Українка Показати IP 21 Липня 2014 15:17
Коли вже керівники західних областей скажуть, щоб чоловіки Донецької і Луганської області захищали свою землю! Їхні жінки, матері , сестри кричали , що хочуть Путіна....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus