USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині грали у футбол в пам'ять тренера

7 Листопада 2014 18:44
Традиційний турнір з футболу серед юнаків 1999-2001 років народження пам’яті вчителя-викладача фізичної культури, тренера Романа Якубовича відбувся 5-6 жовтня на спортивних майданчиках ЗОШ №1 та ЗОШ №7. Змагання проходили за коловою системою по підгрупах. Про це повідомляють у відділі фізичної культури та спорту виконавчого комітету Ковельської міської ради, - інформує Про Ковель.

У турнірі взяли участь 9 команд загальноосвітніх навчальних закладів міста. До півфіналу увійшли команди ЗОШ №9 (тренер Василь Пех), ЗОШ №1 (тренер Сергій Логінов), ЗОШ №7 (тренер Валерій Мамушкін) та НВК №11 (тренер Роман Жук). У двох півфіналах перемогли команди ЗОШ №1 та НВК №11. У фіналі в напруженій, запеклій боротьбі, де жодна команда не поступалась в майстерності, переможцем з рахунком 2:1 стала команда ЗОШ №1, яка другій рік поспіль виборює кубок турніру.

На урочистому закритті змагань до спортсменів звернулась директор ЗОШ №1 Тетяна Донюш та головний суддя турніру Володимир Олексюк.

Чотири команди, які боролися за І місце, нагородили грамотами та футбольними м’ячами. А команди, які посіли перше та друге місце нагороджені перехідними кубками.

Також за номінаціями «Кращий воротар турніру» нагородили Назара Мигаля (НВК №11), «Кращий нападник турніру» - Трофімука Іллю (ЗОШ №9), «Кращий захисник турніру» - Селезньова Максима (ЗОШ №7).

Церемонію нагородження проводив син Романа Якубовича Дмитро та директор ЗОШ № 1 – Тетяна Донюш. Дмитро особисто від сім’ї нагородив цінним подарунком «Кращого гравця турніру» - Олександра Столярчука (ЗОШ №1).

Організатори та учасники змагань щиро дякують родині Романа Якубовича, меценатам, спонсорам, директору ЗОШ №1 Тетяні Донюш, відділу фізичної культури та спорту за сприяння в організації та проведенні футбольного турніру пам’яті Романа Якубовича.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus