USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині хочуть створити футбольні клуби у райцентрах

28 Грудня 2014 17:45
Федерація футболу Волині оголосила, що буде підтримувати клубну систему розвитку футболу. Для цього у районі планують створити три дитячі команди й одну дорослу.

Про це йшлося під час підсумкового засідання результатів роботи Федерації футболу на Волині.

«Наступний рік ми будемо підтримувати клубну систему розвитку футболу, щоб була дитяча команда, команда для вищої ліги дітей, першої ліга й команда дорослих. Це ми робимо для того, щоб вибудувати піраміду, в якій дитина з малечку матиме де розвиватися у футболі, аж до дорослого віку. Тим, хто створить свої клуби, ми, зі свого боку, допоможемо: забезпечимо проїздом спортсменів на змагання, харчуванням й формою», - розповів радник голови Федерації Олександр Жуматій.

Зі слів учасників виконкому Федерації, найбільші труднощі - зі створенням дорослих команд. Втім, вважає Президент громадської організації, що це, значною мірою, через байдужість районних керівників.

«Для того, щоб утримувати дорослу команду – треба десь 60 тисяч гривень в рік на форму, поїздки на змагання, на харчування. Вихід є: знайшов в районі 5 бізнесменів, які даватимуть по тисячі гривень, і на рік є потрібна сума. Я в цьому - впевнений. У кожному районі знайдуться такі люди, аби тільки було бажання. А ми тоді будемо бачити, як хто працюємо й будемо підтримувати тих, хто створюватиме клубну систему в районі», - наголосив керівник Федерації футболу на Волині Віталій Кварцяний.

Нагадаємо, раніше редакція повідомляла, що Федерація футболу Волині затвердила нові правила гри, які обмежують суддівські повноваження. Запевняють, що так футбол на Волині стане динамічнішою грою. Йшлося й про те, що на Волині відродять футбольні змагання. Окрім того, Інформаційне агентство Волинські Новини розповіло, що жіночий футбол на Волині активно розвивається: це перемоги на Всеукраїнських змаганнях та участь наших краян у збірній України.

Так, Президент Федерація футболу Волині Віталій Кварцяний, звітуючи про роботу у 2014-му році, поставив усім своїм підопічним оцінку «задовільно».

Серед проблемних питань говорили про те, що у Володимирі-Волинському виховують професійних футболістів й продають їх у київські й донецькі клуби, ігноруючи ФК «Волинь». Згадували й про «нечистого на руку» директора, який «кладе» кошти на приватний рахунок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Семен Показати IP 28 Грудня 2014 18:25
Фиг будут, раз в заглавии новости вопросительный знак.
спорт Показати IP 28 Грудня 2014 19:58
головний лохотронщик волинского футболу
волинь Показати IP 28 Грудня 2014 20:00
жуматий брехло
вірно до волинь Показати IP 29 Грудня 2014 11:20
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus